Gaggenau Flex

Pressemelding fra Gaggenau 12.desember 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gaggenau presenterer Flex-induksjonstopper med integrert ventilasjon.

Automatikk gir mer kreativitet under matlagingen.

Flex-induksjonstopper fra Gaggenau står for uovertruffen nøyaktig, rask og fleksibel matlaging med lavt energiforbruk. Matlaging er nå enda enklere takket være en integrert ventilasjon med automatisk styring. Ambisiøse kokker kan konsentrere seg helt og fullt om tilberedning av maten, uten å måtte tenke på innstilling av ventilatoren. Nyheten kombinerer mange fordeler i kun én enhet og tilbyr alle bekvemmeligheter. Flex induksjonstopper med integrert ventilasjon kan leveres fra januar 2017.

Profesjonell matlaging krever perfekte stekeresultater og helt presis koking. Flex-induksjonstoppene klarer begge delene. Nå fjerner et integrert ventilasjonssystem også matlagingsdamper og -lukter, dette suges direkte fra kokeflaten. En automatikkfunksjon som tilpasser seg kontinuerlig og automatisk til kokedamputviklingen er spesielt komfortabel.

Stillegående og effektiv

Ventilasjonen er svært stillegående og kan brukes både til drift med kullfilter og til utlufting. Den kombinerer en kraftig og energieffektiv motor med optimal luftstrøm og oppnår en luktreduksjon på 85 % med svært effektive aktivkullfiltre. Med fordelene og funksjonene sørger den automatiske ventilasjonen for stadig tilførsel av frisk luft og frigir dermed mer tid og kreativitet til matlagingen.

Profesjonell matlagingsopplevelse

Flex-funksjonen kombinerer flere kokesoner, og store kokekar kan brukes fleksibelt på denne flaten. Proffkokk-funksjonen er ideelt egnet til steking, koking eller til tilberedning av sauser. Dermed kan hele kokeflaten forhåndsinnstilles på tre temperatursoner, og kokekar enkelt flyttes til rask overgang fra oppkok og -steking til småkoking – som på et profesjonelt kjøkken.

Høy funksjonalitet og fleksibilitet

Dessuten tilbyr koketoppen mange flere funksjoner, f.eks. booster-funksjon, som øker ytelsen kortsiktig til kraftig steking fra 2200 W til 3700 W. I tillegg til holde varm-funksjon finnes det også en kokesensor som viser temperatur istedenfor effekten og en stekesensor, som holder konstant temperaturen på det som stekes og hindrer at det brennes.

Intuitiv og enkel betjening

Styring og kontroll av alle funksjonene er spesielt enkelt og intuitivt via en Twist-Pad-betjening med avtakbar magnetbryter. Denne kan fjernes enkelt for rengjøring eller barnesikring. Denne magnetbryteren finnes også i svart som valgbart tilbehør, for å ytterligere understreke en redusert design i helt svart.

Perfekt løsning til alle kjøkkenvarianter

De 80 cm brede Flex-induksjonstoppene leveres med rustfri stålramme eller uten ramme og kan monteres planmonteret eller på toppen av benkeplaten. Med denne nyheten utvider Gaggenau tilbudet til profesjonell matlaging i private kjøkkener med en svært effektiv løsning for alle kjøkkenvarianter. De nye Flex-induksjonstoppene med integrert ventilasjon kan leveres fra januar 2017 fra alle Gaggenau-forhandlere. 

Powered by Labrador CMS