Samsung Galaxy Ace 2

Pressemelding fra Samsung 27. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Galaxy Ace 2 – folkelig androidmobil

Interessen for smarte mobiler vokser og vokser, og det er denne typen mobiler det selges flest av i dag. Med Galaxy Ace 2 vil interessen øke enda mer.

Samsungs filosofi er en mobil for hver livsstil. Med Galaxy Ace 2 når Samsung ut til et bredt publikum; fra erfarne brukere av smarttelefoner til nybegynnere som tar sitt første steg inn på det smarte mobilmarkedet.

Det første brukeren legger merke til er hvor godt Galaxy Ace 2 ligger i hånden. Den 3,8 tommer store skjermen blir verken for stor eller for liten. På innsiden sitter en dobbelkjernet prosessor, som er uvanlig for en mobil i denne prisklassen. Prosessoren gjør at bevegelsene på skjermen flyter fint, og startskjermene har en fin 3D-effekt når man drar i dem. På Android Market Place har du tilgang til rundt 100 000 ulike apper som du kan laste ned for å gjøre Galaxy Ace 2 akkurat slik du vil ha den. 

På baksiden er et fem megapiksel kamera med blits. Bilder og musikk overføres enkelt mellom PC-en og mobilen via minnekort. Via WiFi Direct skriver du ut direkte fra mobilen. Det betyr at du kan koble mobilen til utvalgte Samsungskrivere uten at det trengs drivere. 

Fakta: Galaxy Ace 2 har en 3,8 tommer stor TFT-bildeskjem med oppløsning 480 x 800 piksler. Android 2.3, dobbelkjernet prosessor på 800 MHz. Bakre digitalkamera på fem megapiksler, fremre kamera spiller inn i VGA (640x480), spiller inn video i 720p. Bluetooth, USB, WiFi, WiFi direct, fire GB internminne, 768 MB arbeidsminne og plass til minnekort microSD opp til 32 GB. FM-radio, GPS, digitalt kompass. 118,3 x 62,2 x 10,5 millimeter, vekt 122 gram, batteri 1500 mAh. Kommer i juni til anbefalt utsalgspris 2999 kroner.

Powered by Labrador CMS