Samsung Galaxy Beam

Pressemelding fra Samsung 27. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Galaxy Beam – tynn projektormobil 

Galaxy Beam er androidmobilen med innebygd projektor. Det innebærer at man enkelt kan se streamet film fra internett, bilder eller videosnutter man har tatt selv på en 50 tommer hvit vegg eller lerret.  Mobilen er kun 1,2 centimeter tynn, og er derfor enkel å ta med seg overalt for å dele innhold med andre. 

Denne sommeren er høytid for idrettselskere med OL og Fotball-EM, og med Galaxy Beam på innerlommen behøver du ikke gå glipp av noe. Uavhengig av hvor du er kan du følge med på kampene og konkurransene direkte på mobilen via TV-kanalenes playtjenester. Synes du bildene blir for små på den fire tommer store bildeskjermen kan du blåse dem opp til 50 tommer via projektoren, slik at flere kan se på. Når sommerens sportshøydepunkter er over streamer du YouTube-klipp eller filmer fra filmutleie-appene som kan lastes ned fra Android Market Place.

Fakta: Galaxy Beam har en fire tommer TFT-skjerm (480x800 piksler) og innebygd projektor. Projektoren har 15 lumen i lysstyrke som gir et bra bilde på opp til 50 tommer. Android 2.3 og dobbelkjernet prosessor på en gigahertz. Bakre kamera på fem megapiksler med blits og et fremre kamera på 1,3 megapiksler. Spiller av video i 720p/30fps. Seks GB arbeidsminne, åtte GB minne samt plass for minnekort opp til 32 GB. 124 x 64 x 12,5 millimeter med vekt 145 gram. Batteri 2000mAh. Kommer i juli til anbefalt utsalgspris 3999 kroner.    

Powered by Labrador CMS