Samsung Galaxy S5 og Gear Fit

Pressemelding fra Samsung 24. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung presenterer Galaxy S5 og Gear Fit

Samsungs femte generasjons Galaxy S redefinerer hvordan teknologi kan forbedre hverdagen. Mobilen fokuserer på det som betyr mest for brukerne, og har et avansert kamera, raske tilkoblingsmuligheter, egne treningsverktøy og økt beskyttelse av den mobile enheten. Nye Galaxy Fit er en stilig wearable enhet for aktive forbrukere.

Galaxy S5 har anbefalt utsalgspris 5995 kroner, og Galaxy Fit har anbefalt utsalgspris 1895 kroner.

Samsung Electronics lanserer nå femte generasjon i Galaxy S-serien – Samsung Galaxy S5, designet med fokus på det viktigste for forbrukerne. I nye Galaxy S5 er viktige funksjoner som forenkler hverdagen forbedret, og brukerne får en bedre opplevelse.  

– Med Galaxy S5 går Samsung tilbake til det grunnleggende og fokuserer på å levere det som betyr mest for kundene, sier Stig-Ove Langø, Sales Manager Telecom i Samsung Norge. – Kundene vil ha et mobilverktøy som inspirerer og hjelper til med å forbedre hverdagslivet. Galaxy S5 representerer en klassisk design med viktige og nyttige funksjoner som fokuserer på å levere den ultimate smarttelefonen.

Nye Galaxy S5 kombinerer et avansert kamera, rask tilkobling og dedikerte treningsverktøy med funksjoner for forbedret sikkerhet.  

Fang de viktigste minnene

Å fange og ta vare på verdifulle minner er i dag en av de viktigste funksjonene for en smarttelefon.  Galaxy S5 har et 16 megapiksler kamera med svært gode funksjoner, forbedret meny og et brukergrensesnitt som gjør det enkelt å ta, redigere og dele bilder.  

Galaxy S5 har verdens raskeste autofokus, opp til 0,3 sekunder. Avansert High Dynamic Range (HDR) gir naturlig lys- og fargegjengivelse uavhengig av situasjon og forutsetninger. Ny selektiv fokus-funksjon gjør det mulig å fokusere på spesifikke områder av et objekt og samtidig gjøre bakgrunnen uskarp. Takket være den nye funksjonen behøver ikke brukeren lenger spesiallinser for å skape en såkalt DOF-effekt (Depth of Field).

Den raskeste tilkoblingen

Nye Galaxy S5 tilbyr markedets mest avanserte LTE-opplevelse og Wi-Fi-ytelse. Galaxy S5 støtter femte generasjons Wi-Fi 802.11 ac og 2X2 MIMO, samt de fleste LTE-frekvenser med kategori 4-standard. For brukere som vil ha enda raskere tilkobling har også Galaxy S5 funksjonen Download Booster, en Wi-Fi-teknologi som gjør hastigheten enda bedre ved å kombinere Wi-Fi og LTE. Uavhengig av hvor man befinner seg tar Galaxy S5 i bruk den raskest tilgjengelige hastigheten.

Kom deg i aktivitet

Med den forbedrede versjonen av S Health 3.0 tilbyr nye Galaxy S5 flere verktøy for å hjelpe mennesker til å trene og føle seg bedre. Funksjonen har en omfattende og personlig “fitness tracker” som hjelper brukeren til å følge med på treningen og enkelt holde oversikt over sin utvikling. Funksjonen inkluderer pedometer, mat- og treningsdagbok samt en ny innebygget pulsmåler. Brukeren kan i tillegg skreddersy sine opplevelser ved hjelp av et helt økosystem av tredjepartsapplikasjoner, og integrere sin Galaxy S5 med de nye Gear-produktene for treningsveiledning i sanntid.

Moderne og glamorøs design

Nye Galaxy S5 blander Samsungs klassiske design med moderne trender for å passe ulike kunders smak og interesser. Galaxy S5 har en bakside med et perforert mønster som skaper en moderne og glamorøs følelse. Mobilen kommer i en rekke ulike farger som Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue og Copper Gold.

Viktige sikkerhetsfunksjoner

Galaxy S5 er IP67 støv- og vannavstøtende. Mobilen har en fingerskanner som gir deg en sikker låsfunksjon og trygge betalingsmuligheter. Funksjonen Ultra Power Saving Mode gjør skjermen svart/hvit og slår av alle unødvendige funksjoner, noe som minimerer batteriforbruket.

Samsung Galaxy S5 kommer i butikk i april til anbefalt utsalgspris 5995 kroner.

Powered by Labrador CMS