Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 edge

Pressemelding fra Samsung 21. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung lanserer Galaxy S7 og Galaxy S7 edge  - en enklere digital hverdag

De nye telefonene, Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 edge har elegant design, ett mer avansert kamera, forbedret ytelse og enestående tilkoblingsmuligheter til en mengde produkter, tjenester og opplevelser. Det 360-graders kameraet i Samsung Gear 360 lar forbrukerne skape, se og dele favorittopplevelser i video og bilde.

- Vi tror på en verden som er lysere, skarpere, enklere og morsommere. Dette er målet med de nye produktene, som kombiner elegant design og de nyeste funksjonene. Vi vil hjelpe forbrukerne til å få mer ut av sin hverdag, og vi vil fortsette å tøye grensene for hva som er mulig, sier Stig-Ove Langø, salgssjef i Samsung Electronics Nordic AB.

Lysere og skarpere bilder selv under dårlige forhold

Galaxy S7 og Galaxy S7 edge er de første smarttelefonene med Dual Pixel-kamera. Den revolusjonerende Dual Pixel-teknologien gjør at autofokus skjer mye raskere ved at annenhvert bildepunkt i bildesensoren benyttes til dette. I tillegg gir større blenderåpning og større piksler skarpere og bedrebilder, også under dårlige lysforhold. Den nye kameramodusen, Motion Panorama, tillater bevegelse i tradisjonelle panoramabilder og skaper en helt ny visuell opplevelse.

Pen, anvendelig og vannavstøtende

Både Galaxy S7 og Galaxy S7 edge er konstruert med 3D-glass og metall. Et elegant design med ergonomiske former gir et behagelig grep. Med den nye funksjonen, Always-On-Display, trenger man ikke å trykke på en knapp for å komme til f.eks. kalenderen eller for se hva klokken er. Den smarte funksjonen sparer forbrukeren både tid og batteri.

Galaxy S7 og Galaxy S7 edge sitt kompromissløse design øker brukervennlighet med IP68 vann- og støvbestandighet. Galaxy S7 edge har også Edge UX, med blant annet smarte snarveier til forbrukerens favorittfunksjoner.

Raskere lading og bedre ytelse

De nye flaggskipstelefonene er utrustet med en hurtig ladeteknologi, både trådløst og gjennom tradisjonelle ladere. Takket være mobilens hybride SIM-kortholdere kan minnekapasiteten utvides til 200GB med et microSD-kort. Samsung har også gjort omfattende oppdateringer av program- og maskinvare for å optimere spillytelsen på Galaxy S7 og Galaxy S7 edge. Den sterke prosessoren og et større batteri garanterer en lengre spilletid. Telefonene er til og med utrustet med et kjølesystem som forhindrer overoppheting.

For de som spiller mye på telefonen er en annen viktig nyhet Game Launcher. Funksjonen lar forbrukeren styre batteriforbruket og minimere varsler. Brukeren kan også gjøre opptak av sine spillopplevelser eller aktivere skjermdeling for å spille med andre.

Betaling- og sikkerhetsløsninger

Galaxy S7 støtter også Samsungs betalingsløsning Samsung Pay. Betalingsløsningen baserer seg på Samsung KNOX, som enkelt og sikkert bevokter sensitive data gjennom fingeravtrykkskanning og et avansert sikkerhetssystem.

Fakta Galaxy S7: Samsung Galaxy S7 er utrustet med 2.3GHz Quad + 1,6GHz Quad Octa core-prosessor og 4GB RAM-minne (LPDDR4) 32GB (UFS 2.0) samt mulighet for opptil 200 GB med microSD. Den har en 5.1” Quad HD 2560x1440 (577ppi) Super AMOLED-skjerm. Batteri er 3,000mAh, med hurtiglading via ledning eller trådløst kompatibelt med WPC og PMA. 142 x 69.6 x 7.7mm, vekt 152g. Kamera front: 5MP (F1.7), bakre kamera: Dual Pixel 12MP (F1.7), Smart OIS Operativsystem Android 6.0 Marshmallow. WiFi: 802 11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), MIMO Mobile hotspot, Bluetooth v4.2 LE, ANT+ USB 2.0, Location samt støtte for betaling med NFC og MST IP68 sertifisering, klar for Samsung KNOX. Produktet selges i butikk fra midten av mars.

Fakta Falaxy S7 edge: Samsung Galaxy S7 edge er utrustet med 2.3GHz Dual + 1.6GHz Dual, Quad core-prosessor og 4GB RAM-minne (LPDDR4), 32GB (UFS 2.0) samt mulighet for opptil 200 GB med microSD. Har en 5.5” Quad HD 2560x1440 (534ppi), Super AMOLED-skjerm med Edge Screen. Batteri på 3,600mAh, med hurtiglading via ledning eller trådløst kompatibelt med WPC og PMA, 150.9 x 72.6 x 7.7 mm, vekt 157g. Kamera front: 5MP (F1.7), bakre kamera: Dual Pixel 12MP (F1.7), Smart OIS. Operativsystem Android 6.0 Marshmallow. WiFi: 802 11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz) MIMO Mobile hotspot, Bluetooth v4.2 LE, ANT+, USB 2.0, Location samt støtte for betaling med NFC og MST IP68 sertifisering klar for Samsung KNOX.

Samsung Galaxy S7 og S7 edge lanseres i midten av mars og kommer til å være tilgjengelig i fargene svart, hvit og gull.

Veiledende pris er: 7290 NOK og 8390 NOK (edge).

Galaxy S7 og S7 edge legges ut for salg i Norden 11. mars, men telefonene kan forhåndsbestille fra 21. februar kl. 21.00 CET. Alle kunder som bestiller før 10. mars får med på kjøpet Samsung Gear VR-headset og dermed en helt egen dimensjon av Galaxy S7-opplevelsen. Kunder som bestiller S7 og S7 edge før 5. mars vil i tillegg få prioritert levering og muligheten til å teste telefonene før alle andre.

Powered by Labrador CMS