Samsung Galaxy Tab3

Pressemelding fra Samsung 3. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nå kommer Samsung Galaxy Tab3

Tre størrelser gir flere valgmuligheter

Alle gode ting er tre. Nå lanserer Samsung nettbrett i tre størrelser i den nye serien Galaxy Tab3. Uansett hvilken størrelse du velger får du et tynt nettbrett som gir deg en verden av nye muligheter.

Galaxy Tab3 10.1

Det største nettbrettet er perfekt underholdning for hele familien. Med skarp fargegjengivelse og overlegen lyd med Dolby Digital Plus er du sikret en god opplevelse når du ser, eller streamer film via 4G på nettbrettet. Brettet har knapper på rammen, noe som betyr at hele skjermen utnyttes til det fulle. Med AllShare-funksjonen Screen Mirroring speiler du enkelt innholdet på TV-skjermen. Har du en av årets Samsung-TV-er er denne funksjonen allerede innebygd. Er TV-en din eldre bruker du tilbehøret AllShare Cast Dongle. Med appen Peel Smart Remote forvandles Tab3 10.1 til en fjernkontroll med full programguide på skjermen, og du mottar påminnelser slik at du ikke går glipp av favorittprogrammet ditt.

Galaxy Tab3 8.0

Det tynneste nettbrettet i serien er perfekt for lesing og underholdning. Brettet støtter widescreen og egner seg derfor godt til å se film på. Galaxy Tab3 8.0 er som navnet tilsier åtte tommer stor. Størrelsen innebærer at den enkelt kan holdes i en hånd, som en pocketbok. Smart Stay sørger for å holde skjermen opplyst så lenge du hviler øynene på den, og Reading Mode stiller automatisk inn skjermen etter lyset rundt slik at du slipper å anstrenge øynene. Dersom du reiser med Galaxy Tab3 8.0 kan du snakke eller skrive inn ordet eller frasen du vil oversette, og nettbrettet gir deg den korrekte oversettelsen i tale eller tekst på ni språk. Alle bilder du tar på reisen sorteres automatisk i funksjonen Story Album og klippes sammen til et eget fotoalbum. Deretter kan du enkelt dele det via mail, eller bestille en fysisk versjon av fotoalbumet i posten.

Galaxy Tab3 7.0

Kompakte Galaxy Tab3 7.0 er utstyrt med det som trengs for å dokumentere dine opplevelser, og har kamera både foran og bak. Batteriet varer lenge, så når du har samlet morsomme inntrykk og opplevelser kan du enkelt dele bilder, video og lyd med bare et par tastetrykk eller sveip på skjermen.

Powered by Labrador CMS