Samsung Galaxy A5 og A3

Pressemelding fra Samsung 16. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung Galaxy A5 og A3 snart i norske butikkhyller

Allerede i dag kan du forhåndsbestille smarttelefonene i metall som setter deg i fokus og forbedrer opplevelsen av sosiale medier.

30. januar fylles butikkhyllene med Samsungs to nye smarttelefoner, Galaxy A5 og Galaxy A3. Fra og med i dag kan du forhåndsbestille en av de stilfulle telefonene, som har smarte funksjoner for sosiale medier. Telefonene har et ytre dekket i metall, og er laget spesielt for å passe yngre brukere som enkelt vil kunne fange hverdagens fine øyeblikk og dele i sosiale medier.

- Vi ønsker å lage smarttelefoner som er attraktive for de aller fleste, men som også ligger i forkant når det kommer til sosiale trender og design. Med dette siste tilskuddet setter vi sosial interaksjon og brukeren i fokus, sier Andreas Bergqvist, produktsjef for mobiltelefoner hos Samsung i Norden.

Utmerket design til en god pris

Galaxy A5 og A3 er Samsungs tynneste smarttelefoner hittil. De har en form som ligger godt i hånden, og er designet for den som etterspør en klar og tidløs design. Med Galaxy A5 og A3 kan du skape din personlige smarttelefon; ikke bare takket være en mengde ulike funksjoner, men også når det kommer til farge og størrelse. Skjermene er på henholdsvis 5 og 4,5 tommer.

Sosial interaksjon med deg i fokus

Kameraet på fremsiden av begge modellene byr på 5 megapixler og innovative funksjoner som gjør det enkelt å ta selfies. Funksjoner som ´Ultra Wide Shot` og ´Auto Selfie-posisjon` gjør det mulig å ved hjelp av stemmen eller ved å vinke med hånden, ta en selfie som legges rett ut i sosiale medier. Når du snakker i telefonen reduserer ´Always Clear Voice Auto Control`-funksjonen støy fra omgivelsene. Opplasting av foto og video i sosiale medier er rask og enkel takket være støtte for 4G.

Galaxy A7 på vei

Senere i vinter lanseres også Galaxy A7, som med en skjerm på 5,5 tommer passer utmerket til deg som bruker mobilen til å se på film, eller som vil gjøre flere ting samtidig. Galaxy A7 har også et vindusmodus som gjør at du kan ha flere apper åpne samtidig.

Fakta: Galaxy A5 og A3 finnes i butikk fra 30. januar og kommer i fargene Pearl White, Midnight Black, Platinum Silver og Champagne Gold. Anbefalt pris for A5 er 4000 kr og for A3 3000 kr. Galaxy A7 kommer i butikk sent i det første kvartalet og blir tilgjengelig i samme farger som A5 og A3. Pris er foreløpig ikke fastsatt.

Powered by Labrador CMS