Samsung Galaxy Note Edge

Pressemelding fra Samsung 17. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Galaxy Note Edge – neste generasjons smarte skjermteknikk

 På IFA i Berlin avslørte Samsung Galaxy Note Edge, en Note med en helt ny design og en unikt designet skjerm som bøyer seg rundt telefonens høyre side. I desember kommer telefonen til Norge.

- Galaxy Note Edge beviser Samsungs innovasjonskraft og hvordan vi leder an innen skjermteknikk. Det er fantastisk at vi når får Note Edge til det norske markedet, sier Stig-Ove Langø, salgssjef i Samsung Norge.

Bøyd skjermteknikk leder an

Samsungs ambisjon om å tilby den beste brukeropplevelsen har resultert i Galaxy Note Edge. Den godt kjente opplevelsen fra Note-serien tas nå til et nytt nivå der du kan få tak i det du trenger på en helt ny og enda mer tilgjengelig måte. Den avrundete skjermen på Note Edge gir deg rask tilgang til de appene og funksjonene du bruker mest selv når telefonen er låst. Den bøyde delen av skjermen kan vise notiser samtidig som hovedskjermen kan brukes til noe annet. Dermed trenger du aldri å bli avbrutt av innkommende meldinger når du for eksempel er midt i en film.

Ha kontroll på dine hverdagsoppgaver enkelt med en S Pen

I likhet med alle andre Note-produkter kommer også Edge med en S Pen. Den er utviklet for å gjøre hverdagsoppgavene enklere. Med den nye Note-serien nyter alle produktene godt av en forbedret S Pen. Det kjennes som man skriver med en ekte penn på et vanlig papir, bortsett fra at S Pen gir deg enda flere muligheter.

Innovativ design som oser kvalitet

På samme måte som Galaxy Note 4, introduseres også et nytt og elegant formspråk for Note Edge. Avrundete hjørner, metallramme og den unike skjermen gjør telefonen både funksjonell og vakker. I tillegg til forbedret teknologi, er Galaxy Note Edge også utrustet med nye og smarte funksjoner som hurtiglading, ultra-energisparingsmodus, fingeravtrykkleser og verdens første UV-sensor i en mobil enhet.

Samsung Galaxy Note Edge vil finnes i butikk fra desember i fargen "Charcoal Black" til en anbefalt utsalgspris av kr 7 695. 

Powered by Labrador CMS