Samsung Galaxy S4 mini

Pressemelding fra Samsung 30. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung lanserer Galaxy S4 mini:

En kraftig og kompakt smarttelefon

Nå lanseres Galaxy S4 mini, en mindre smarttelefon med det samme høye prestasjonsnivået og innovative brukeropplevelsen som i Galaxy S4

Med Galaxy S4 mini kan du fange meningsfulle øyeblikk med både et fremre og bakre kamera. FunksjonenSound&Shotlagrer lyd og stemme sammen med bildene du tar. Og medStory Albumlagres bildene dine etter når eller hvor du tok dem, og settes sammen til ditt eget fotoalbum. Om du vil ha en fysisk versjon av albumet bestiller du enkelt et som kommer med posten. 

Galaxy S4 mini lar deg dele innhold med andre rundt deg. Du kan høre på den samme musikken og spille spill med eller mot vennene dine via funksjonenGroup Play.

Galaxy S4 mini gjør reisene dine enda morsommere og enklere medS Translator.Funksjonen hjelper deg med å oversette tekst, e-post og SMS fra ett av ti verdensspråk til et annet. Du kan også styre TV-en og andre elektronikkprodukter hjemme medWatchON,som forvandler Galaxy S4 mini til en fjernkontroll og programguide.

Powered by Labrador CMS