Samsung Galaxy S5 mini

Pressemelding fra Samsung 2. juli 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung lanserer kompakt og stilren Galaxy S5 i miniformat

Tredje generasjons Galaxy mini leverer design og prestasjon i et kompakt format

I dag lanseres Samsung Galaxy S5 mini, en kompakt versjon av Samsungs siste toppmodell. Den mindre varianten leverer høy prestasjon, og har samme fokus på helse og trygghet som Galaxy S5.

– I Samsung forsøker vi hele tiden å skape produkter som tiltaler en bred målgruppe, sier Stig-Ove Langø, salgssjef for Telecom i Samsung Norge. – Galaxy S5 mini gir deg en kraftig mobil og en velkjent design med de mest brukte funksjonene fra Galaxy S5. Alt pakket inn i en liten og lekker modell.

Få maks ut av opplevelsene

Galaxy S5 mini har til tross for sin lille størrelse en fantastisk AMOLED-skjerm på 4,5 tommer og kan brukes enkelt med en hånd. Den perforerte, myke baksiden kjenner du igjen fra Galaxy S5 og gir telefonen et moderne og elegant uttrykk. Akkurat slik som Galaxy S5 er mini-versjonen både vann- og støvavstøtende (IP67-klassifisert) og har smarte funksjoner som Ultra Power Saving Mode, pulsmåler, fingeravleser samt kompatibilitet med Samsungs nyeste wearables.

Kraftpakke i lite format

Galaxy S5 mini er en liten kraftpakke med mange funksjoner. S5 mini har støtte for multitasking, rask surfing og starter svært kjapt. Det høyoppløste kameraet på åtte megapiksler gir skarpe og tydelige bilder og filmer. GS5 mini støtter 4G, som gir høye hastigheter både ved nedlastninger og spill online.

Samsung Galaxy S5 mini finnes tilgjengelig i butikk i august og kommer i fargene Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue og Copper Gold. Anbefalt utsalgspris 3995 kroner.

Fakta: Samsung Galaxy S5 mini har en 1,4 GHz Quad core-prosessor og Super AMOLED-skjerm. Operativsystem Android 4.4 (Kitkat), og har BT 4.0, Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n, USB 2.0, NFC, IR Remote. RAM-minne på 1,5 GB og 16 GB* internminne + støtte for microSD på opp til 64GB. Batteri 2100mAh.

*Brukerminnet kan være mindre enn den totale minneplassen på grunn av systemfiler

Powered by Labrador CMS