Xqisit for Samsung Galaxy S4

Pressemelding fra Xqisit 30. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Xqisit tar inn spesialdesignet mobiltilbehør for Samsung Galaxy S4 i sitt sortiment

– Bransjeeksperter har enstemmig utropt Galaxy S4 til en av årets mest populære smarttelefoner. Xqisit tilbyr nå tilpasset mobiltilbehør samtidig som Samsung lanserer sitt nye flaggskip. Mobilskall med flippbeskyttelse, elegante foldedeksler som holder mobilen i oppreist stilling og praktiske lommebokdeksler er bare noe av xqisits tilbehør som er spesialdesignet for smarttelefoner. Til sammen er syv nye produktlinjer innen mobiltilbehør nå tilgjengelig hos utvalgte forhandlere.

– Vi forsto tidlig at den nye Samsung Galaxy S4 ville bli en dundrende suksess. Det ga oss god tid til å forberede vårt mobiltilbehør til lanseringen av Galaxy S4, sier Timo Treudt i xqisit.

– Som vi gjorde ved lansering av Galaxys forgjengere, Galaxy S2 og S3, leverer vi tilpasset mobiltilbehør på et tidspunkt som faller sammen med lanseringen av Galaxy S4. Takket være en omfattende produktportefølje er vi godt posisjonert for å møte den store etterspørselen av mobiltilbehør blant S4-brukerne.

Utvider den mest populære produktlinjen for Galaxy S4

Det tilpassede spekteret av mobiltilbehør for Samsungs nye Galaxy S4 smarttelefon er omfattende. Det kombineres blant annet med lommebok, svært populært blant eiere av både S3 og iPhone, utstyrt med en lomme for blant annet bankkort. Disse produktene er nå tilgjengelig også for Galaxy S4. Xqisit tilbyr også mobildeksler med flippbeskyttelse i flotte  vårfarger, og med hengsling som gjør at mobilen kan stå i oppreist stilling.

Eiere av Galaxy S4 kan nå velge blant syv produktlinjer innen mobiltilbehør fra xqisit. Samtlige produkter i sortimentet gir optimal beskyttelse for Samsungs nye smarttelefon, samtidig som det er full tilgang til samtlige brytere og tilkoblinger.  Xqisit har planer om å introdusere ytterligere mobiltilbehør for Samsung Galaxy S4 i løpet av året.

Mobiltilbehør for S4 er tilgjengelig fra utvalgte forhandlere.

Veiledende utsalgspris spenner fra kr 129 ,- til kr 299,- per produkt.

Powered by Labrador CMS