Samsung Galaxy Fold vil koste 21.000 kroner, og Norge blir blant de første markedene for nyvinningen. Foto: Samsung

NORGE FØRST MED FOLD

Samsung vil lansere sin nye Galaxy Fold brettmobil på det norske markedet i vår, og nordmenn blir blant de første kundene.

Publisert

Samsung Galaxy Fold kommer snart til Norge i et eksklusivt første opplag, skriver selskapet i en pressemelding. Fra og med 26. april er det mulig for norske kunder å skrive seg på reservasjonslisten for å bli blant de første i verden som får tak i nyvinningen.

Leveringen av Galaxy Fold begynner 3. mai, og de første enhetene kommer til å selges og leveres til brukerne via samsung.com og Telia. For deg som ikke vil kjøpe telefonen usett, kan den ifølge Samsung også ses i selskapets shop-in-shop på Elkjøp Glasmagasinet.

Mobilen ble vist fram for første gang under Mobile World Congress-messen i Barcelona i februar, men da måtte vi beskue nyvinningen i en glassmonter.

Med Galaxy Fold skaper Samsung en helt ny mobilkategori, med verdens første brettbare 7,3-tommers Infinity Flex Display som kan brettes sammen til en kompakt enhet.

– Vi er stolte over å være blant de første markedene som får tilgang til denne nye innovative kategorien smarttelefoner. Det er et helt unikt produkt, og resultatet av over ti år med innovasjonsarbeid, som virkelig manifesterer hvordan vi i Samsung ser på innovasjon. Galaxy Fold bygger videre på det våre kunder ønsker og forventer seg av våre produkter, og det vil bli interessant å se hvordan brukerne velger å utnytte de nye mulighetene, sier Andreas Bergqvist, produktsjef for telekom hos Samsung i Norden.

Galaxy Fold er resultatet av flere års utvikling med revolusjonerende materialer og en sofistikert hengselmekanisme som gjør enheten fleksibel og robust, samtidig som den beholder et elegant design og brettes sammen som en bok.

Enheten kommer i første omgang i fargene Space Silver og Cosmos Black, men Samsung sier i meldingen at kundene nå for første gang også får muligheten til å designe sin egen mobiltelefon. Du kan velge mellom fargene «Martian Green» og «Astro Blue», i kombinasjon med to ulike kontrastfarger på rammen og hengslene. Denne muligheten vil kun være tilgjengelig i Samsungs egen nettbutikk på samsung.com

Veiledende pris er 21.000 kroner, og da får du de trådløse øreproppene Galaxy Buds, et deksel i kevlar og ett års forsikring gjennom Samsung Care+ med på kjøpet.

Powered by Labrador CMS