Aksel Lund Svindal blir ambassadør for og superbruker av Samsungs produkter. Foto: Samsung

SVINDAL SUPERBRUKER SAMSUNG

Tidligere toppalpinist Aksel Lund Svindal blir ambassadør for og superbruker av Samsungs produkter, først med Galaxy Note20.

Publisert

– Det er et perfekt samarbeid for meg. Jeg har vært trofast Samsung-bruker i mange år allerede, sier Svindal i en pressemelding.

Avtalen omfatter at han har tilgang på alle produktene han trenger til et komplett oppkoblet hjemmekontor, inkludert PC og skjerm.

– Senere i høst vil han være den første i Norge til å vise frem den helt nye brettbare mobilen, Galaxy Fold2. Samarbeidet vil først og fremst tas ut i sosiale medier, men også på en utendørs boardskampanje i Norge, heter det i pressemeldingen.

– Min fasinasjon handler mye om hva slags mennesker som blir trukket mot innovativ teknologi. Bransjen tiltrekker seg mennesker som ikke står rolig, ikke er statiske, sier Svindal.

– Aksel Lund Svindal er virkelig personifiseringen av vår nye Note20-telefon. Han har evnen til å kombinere skarp forretningssans med en sporty lekenhet, sier markedssjef for mobiltelefoner i Samsung Norge, Anders Lersbryggen, i pressemeldingen.

Bransjen tiltrekker seg mennesker som ikke står rolig

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 4/2020, som ble distribuert 31. august. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS