Nybrotts-mobilen Samsung Galaxy Fold utsettes på grunn av tekniske problemer. Foto: Samsung

UTSETTER FOLD-LANSERING

Før påske kom nyheten om at Norge blir blant de første som får nye Samung Galaxy Fold. Nå er lanseringen utsatt.

Publisert

Før påske kom nyheten om at Samsungs foldemobil Galaxy Fold var på vei til norske butikker, og torsdag og fredag 25-26. april inviterte Samsung til en demo og første kikk på den brettbare mobiltelefonen i selskapets lokaler i Oslo.

Nå har det kommet rapporter om at internasjonale testere har hatt store problemer med den nye modellen, ved at skjermen låser seg eller slutter å virke.

Det har fått Samsung til å trekke tilbake telefonen for lansering globalt. I en pressemelding skriver selskapet at de etter å ha evaluert tilbakemeldingene og kjørt videre interne tester, har bestemt seg for å utsette lanseringen av Galaxy Fold.

– Av denne årsak har vi utsatt alle lokale produkt-demonstrasjoner, og vi vil dele framtidige planer snart, sier Samsung i meldingen.

Det skal ha vært problemer både med hengslet i den nye modellen, og objekter i selve enheten.

– Foreløpige funn etter undersøkelsen av de rapporterte problemene på skjermen, viser at disse kan assosieres med støt på hengslet i topp og bunn av telefonen. Det har også vært en hendelse hvor objekter funnet inne i enheten har påvirket skjermytelsen. Vi kommer til å styrke skjermbeskyttelsen og vil også gi bedre informasjon om hvordan bruke og behandle skjermen, inkludert beskyttelsesfilmen, slik at kundene våre for mest mulig ut av sin Galaxy Fold, sier Samsung.

Powered by Labrador CMS