XIAOMI TIL GANDALF

Gandalf Distribution skal også distribuere Redmis mobile produkter, som Note 12 Pro 5G. Foto: Xiaomi

– Vår avtale med Xiaomi innebærer at vi skal ta hånd om hele deres portefølje i det nordiske markedet, sier Johan Cheng Falkström i Gandalf.

Publisert Sist oppdatert

Gandalf Distribution AB, som er en del av latviske ELKO Group, har også tidligere solgt Xiaomi. Nå har Xiaomi og Gandalf inngått det de kaller en partnerskapsavtale, som gjør Gandalf til autoriserte distributører i det nordiske markedet.

– Vi skal tilby det bredeste utvalget av Xiaomi-produkter til regionen, sier salgs- og markedsdirektør Johan Cheng Falkström.

Overfor fagbladet Elektronikkbransjen erkjenner han at merket i Norden selges via flere kanaler.

Johan Cheng Falkström i Gandalf Distribution. Foto: Stian Sønsteng

– Med vår modne og velprøvde distribusjonsmodell, er vi trygge på at tilgangen til Xiaomis fremragende økosystemprodukter vil bli bedre. Sammen skal vi legge til rette for stor vekst for både Xiaomi og våre ledende forhandlerpartnere, sier Falkström.

 

Xiaomi og Redmi

Gandalf Distrubution vil levere Xiaomi til Sverige, Norge, Danmark, Finland og Island, og håndterer disse markedene fra Sverige, der de har 60 ansatte. I fjor omsatte Gandalf Distribution for 2,2 milliarder svenske kroner.

Xiaomi Smart Pet Food Feeder porsjonerer inntil ti måltider i døgnet, hver kan ha ulik fôrmengde i 30 trinn fra 5 til 150 gram. Foto: Xiaomi

– Vi vil i starten legge vekt på telefon, nettbrett og wearables, der har vi størst mulighet til å håndtere nye avtaler, og har i den forbindelse rekruttert nye medarbeidere, sier Falkström til fagbladet Elektronikkbransjen.

I tillegg til smarttelefoner og nettbrett fra Xiaomi og Redmi, inkluderer utvalget smarte husholdningsapparater og livsstilsprodukter, og de første leveransene er allerede mottatt og tilgjengelige for Gandalfs kunder.

Powered by Labrador CMS