Garmin Edge 20 og Edge 25

Pressemelding fra Garmin 24. juni 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Garmin Edge 20 og Edge 25 – verdens minste GPS sykkelcomputere

Garmin presenterer Edge 20 og Edge 25 – verdens minste og mest brukervennlige sykkelcomputere. Edge 25 leveres med trådløse funksjoner. Edge 20 og Edge 25 gir syklisten informasjon som tid, distanse, fart, stigning og GPS-posisjon. Med trådløse funksjoner i Edge 25 kan detaljer fra sykkelturen deles i sanntid med venner i sosiale medier. Se kartdata, puls1, fart- og kadens2 informasjon med mer. Med enkle og brukervennlige display er Edge 20 og Edge 25 perfekte for syklisten!

Edge 20 og Edge 25 er ideelle sykkelcomputere. Lette, vanntette3, robuste og små - passer for syklister som reiser og som trener mye. Grensesnittet gjør det enkelt å starte, lagre og dele aktiviteter. Begge modellene er GPS- og GLONASS kompatible, og henter satellittsignaler raskt slik at man får sporet distanse, fart og GPS-posisjon. Begge modellene har batterikapasitet i opptil 10 timer i GPS-modus. Edge 25 er i tillegg ANT+ kompatibel og kan pares med pulsmåler samt fart- og kadenssensor.

Edge 25 leveres også med trådløse funksjoner for deling av turen via Bluetooth kompatible enheter4. Last sykkelturen opp til Garmin Connect for analyse, deling i sosiale medier og for Live Tracking slik at venner kan følge deg i sanntid. I Garmin Connect kan syklister også laste ned turer fra andre og konkurrere med disse. Med Edge 20 kan sykkelturen lastes opp via datamaskin, segmenter og turforslag kan lastes ned via PC eller Mac.

1 Pulsmåler (HRM) selges inkludert i enkelte versjoner, fartssensor selges separat.

2 Kadenssensor selges separat

3 For mer informasjon, les mer på www.garmin.com/waterrating.

4 Les mer på www.garmin.com/BLE for informasjon om kompatibel telefon.

Powered by Labrador CMS