Garmin Forerunner 630

Pressemelding fra Garmin 21. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Forerunner 630 – en komplett GPS-klokke for løperen

Garmin presenterer Forerunner 630, den mest avanserte løpeklokke fra Garmin noensinne. Med funksjoner for løpsdynamikk og nye fysiologiske målinger får løperen informasjon som ikke har vært tilgjengelig tidligere. Løperen får også mulighet til å være trådløst tilkoblet til enhver tid, og via smartfunksjonalitet og lydvarsler er mulighetene mange. Funksjoner som aktivitetsmåling og tilkobling mot Connect IQ gir økt motivasjon og mulighet for å tilpasse enheten slik løperen selv ønsker med ulike apper, widgets, klokkeskjermer og datafelt.

«Vi er stolte av å presentere vår mest avanserte GPS-løpeklokke noensinne, og har stor tro på at vi løfter løperen til et nytt nivå med denne klokken», forteller Andrew Silver, produktsjef for sport hos Garmin i Europa. «Neste generasjon løpsdynamikk i kombinasjon med nye fysiologiske målinger og kompatibilitet med Connect IQ gjør Forerunner 630 til et verktøy for den seriøse løperen.»

Bygget på den avanserte løpsdynamikken i Forerunner 620 er den nye 630 spekket med mer data og fysiologiske målinger, som hjelper løperen til å bedre se både fysisk form, forhindre skader og å øke den generelle ytelsen i hver treningsøkt.

Avansert løpsdynamikk

- Skrittlengde: Måler distanse horisontalt i sanntid, gir informasjon i kombinasjon med tempo

- Balanse og tid med bakkekontakt: Måler balanse og tid med bakkekontakt, viser om løpingen er symmetrisk

- Vertikal bevegelse: Beregner innsatsen under løpeturen. En lav score indikerer lav innsats. Viser behov for justering av lengde på løpssteget.

Fysiologiske målinger

- Stresstest: Mål stressnivå og kontrollerer om kroppen er restituert og klar for ny trening. Testen kan tas regelmessig for å gi nøyaktige data.

- Restitusjonssjekk: Måler puls og tempo i sanntid for å få en vurdering av dagsform. En score på +10 viser at du er klar for en hardøkt.

- Terskel puls/tempo: Fjern tvilen rundt terskeltrening, klokken gir deg din personlige melkesyreterskel og hvor raskt du bør løpe og på hvilken puls.

Tren mer effektivt med Forerunner 630 med å benytte treningsdata fra ANT+ kompatibel pulsmåler som viser puls, pulssone og VO2 maks (kondisjon). Ved beregning av VO2 maks vises konkurransevarsel, så vel som restitusjonssjekk slik at du vet når du kan kjøre neste hardøkt. I kombinasjon med bruk av HRM-Run måler Forerunner 630 løpskadens, vertikal bevegelse og tid med bakkekontakt. På en høyoppløst, grafisk og tydelig fargeskjerm vises brukervennlig data på en enkel måte. Skjermen er 44% større enn sin forgjenger 620, og skjermbildene defineres etter eget ønske.

Få motivasjon gjennom trådløs tilkobling

Med Forerunner 630 kan løperen få ny motivasjon og være trådløs tilkoblet gjennom hele dagen. Med smartfunksjonalitet mottas varsler fra smarttelefon som e-post, sms, telefonanrop og mer slik at løperen alltid er tilkoblet selv om telefonen er lagt vekk under løpingen. I tillegg kan musikkspillelisten styres via klokken, og løperen kan få lydvarsler om tempo og rundetid via smarttelefonen til hodetelefonene.

Forerunner 630 synkroniseres automatisk (Wi-Fi) mot treningsportalen Garmin Connect™, via Garmin Connect™ Mobile App, slik at brukere til enhver tid kan sjekke rapporter, se aktivitetsstatus, få informasjon om søvn, motta utfordringer og mye annet. Garmin Connect Mobile’s brukervennlige grensesnitt leverer daglig informasjon, viser ulike trender og gir motivasjon til å nå nye mål. Man kan også koble mot MyFitnessPal konto slik at brukerkontoen oppdateres mot ulike kalorimål og forbruk, basert på mål satt i MyFitnessPal.

Forerunner 630 leveres med opptil 16 timers batterilevetid i GPS-modus og opptil 4 uker i klokkemodus basert på oppsett med smartfunksjonalitet. Klokken er vanntett ned til 50 meter, og leveres i sort/hvit og sort/midnattsblå versjon.

1Paret med HRM-Run pulsmåler. Inkludert i pakken med noen modeller, selges separat med andre.

2 Se www.garmin.com/BLE for en liste over kompatible smarttelefoner.

3 Se www.garmin.com/ataccuracy

4 For mer informasjon, se www.garmin.com/waterrating.

Powered by Labrador CMS