Garmin vívoactive HR

Pressemelding fra Garmin 22. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Garmin vívoactive HR – GPS-smartklokke med pulsmåling på håndleddet

Garmin presenterer vívoactive HR, en GPS-smartklokke med Garmin Elevate™ pulsteknologi hvor puls måles på håndleddet. vívoactive HR gir deg informasjon om aktivitetsnivå, kaloriforbruk, teller antall skritt- og trapper som er gått, intensitetsminutter, overvåker søvn, puls, tid, avstand og leveres preprogrammert med GPS-applikasjoner for gåing, løping, sykling, golf, padling, roing og alpint som ski- og snowboardkjøring. Via Connect IQ kan brukeren personalisere vívoactive HR med gratis applikasjoner, widgeter, klokkeskjermer og datafelter.

«vívoactive HR er en videreutvikling av den populære vívoactive, med multifunksjonalitet og applikasjoner for ulike sporter. I tillegg leveres HR versjonen med Garmin Elevate™ pulsteknologi, hvor puls måles på håndleddet, og med barometrisk høydemåler. vívoactive HR viser essensielle data under trening og daglig aktivitet,» sier Andrew Silver hos Garmin.

Følger deg i alle dine aktive øyeblikk

Med Elevate™-pulsteknologi på håndleddet kan du droppe pulsbelte og måle pulsen fra håndleddet. vívoactive HR gir deg informasjon om kaloriforbruk og beregner intensiteten til treningsaktivitetene dine, slik at du får bedre oversikt over innsatsen din. GPS-klokken leveres med Garmin Chroma Display™, en touchskjerm som er lesbar selv i sterkt sollys. Med trådløs tilkobling mot kompatibel smarttelefon er du alltid tilgjengelig. De innebygde GPS-applikasjonene gir funksjoner for:

Løping:

Ved hjelp av innebygd akselerasjonsmåler og GPS kan du bruke vívoactive HR både inne og ute. Du kan konfigurere vibrasjonsvarsler for puls, tempo, løpe-/gangintervaller og annet. Andre treningsfunksjoner inkluderer Auto Lap® og Auto Pause®. Gir deg et sammendrag etter løpeturen, inkludert statistikk som total avstand, kalorier, gjennomsnittlig tempo og totaltid.

Sykling:

Den GPS-aktiverte sykkelappen måler tid, distanse, hastighet og kalorier. Den er kompatibel med ulike sensorer, for eksempel sensorer for hastighet og pedalfrekvens, for å måle fremgangen din på trening og i konkurranse. Den er også kompatibel med Varia® sykkellys og sykkelradar for sikrere sykling.

Svømming:

Hopp i bassenget, og se detaljert statistikk som total distanse, intervalldistanse, tempo, antall tak, type tak og mer. La svømmeappen beregne effektiviteten med SWOLF, som legger sammen tiden og antall tak du må bruke for å svømme en bassenglengde. Ved hjelp av intervallantallet kan du sømløst pause og gjenoppta treningen. På slutten av en treningsøkt kan du se sammendragsdata, inkludert gjennomsnittstall for intervall og økt, totaltid og personlige rekorder.

Golf:

Spill på nye golfbaner hver dag ved å laste ned kart fra mer enn 40 000 baner fra hele verden fra Garmins golfbanedatabase. Golfappen kan vise et forenklet bilde av greenen og hjelpe deg med å registrere poengsummen din, slik at du kan se om du er under eller over par. PinPointer-funksjonen peker deg i riktig retning når du ikke klarer å se greenen. Den måler også slagavstanden med ett knappetrykk.

Padling og roing:

Hvis du liker å padle og ro – innendørs eller på åpent vann – sporer og viser den innebygde padleappen alle statistikkene. Se tempo, total tid, avstand og tak på en oversiktlig måte når du er på vann eller i treningsstudioet.

Alpint:

Hvis du står på ski eller snøbrett, måler vívoactive HR 3D-hastigheten din ved å beregne hastighet og distanse i en helling versus breddegrad og lengdegrad. vívoactive HR viser også deltidene automatisk og gir deg muligheten til å slå på Auto Pause, noe som fryser tidtakingen automatisk når du stopper eller kjører heisen.

Garmin Move IQ™

I vívoactive HR inkluderes Garmin Move IQ™, bevegelsessensoren som gjør at aktivitetsmåleren registrerer ulike aktiviteter som å gå, løpe, sykle og svømme. Du trenger ikke å bytte klokke eller starte en ny aktivitet. vívoactive HR gjenkjenner når du endrer bevegelsene dine, og registrerer aktiviteten din i Garmin Connect™. Få tilgang til Garmin Connect via mobilappen eller en datamaskin for å se mer detaljert informasjon, bli med på utfordringer og konkurrere mot andre.

Insights fra Garmin Connect

vívoactive HR synkroniserer automatisk til Garmin Connect hele dagen (via kompatibel smarttelefon). Garmin Connect er den eneste gratis appen som blir kjent med deg og deretter gir deg innsikt til å hjelpe deg med å gjøre det bedre enn i går. Dataene inkluderer hint om å bevege deg hvis du ikke er i rute mot målet ditt, eller varsler når du når milepælene dine. Du får også tips fra eksperter som fungerer som virtuelle trenere.

Smartfunksjonalitet og trådløs tilkobling

vívoactive HR vibrerer forsiktig for å varsle deg om de varslene du får på kompatibel smarttelefon – fra telefonsamtaler og varsler fra sosiale nettverk til andre varsler fra mobilapper. vívoactive HR viser også informasjon om været, temperatur og mye annet. I tillegg kan du styre musikken på telefonen, finne telefonen din, fjernstyre VIRB®-actionkameraet og la venner og familie spore aktivitetene dine i sanntid med LiveTrack. Tilpass vívoactive HR med tilpassede urskiver, datafelter, apper og kontrollprogrammer fra Connect IQ™.

vívoactive HR leveres med opptil 8 dagers batterikapasitet i klokke/aktivitetsmodus, eller opptil 13 timer i GPS-modus. vívoactive HR forventes å være på lager i begynnelsen av 2. kvartal.

Powered by Labrador CMS