Garmin fenix 3 Sapphire

Pressemelding fra Garmin 10. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Tre nye Garmin fenix 3 Sapphire multisport klokker

– pulsmåler på håndleddet, nye aktivitetsprofiler og flere klokkeremmer

Garmin presenterer tre nye modeller til fenix 3 serien. fenix 3 Sapphire HR med Elevate-pulsmålingsteknologi på håndleddet, fenix 3 Sapphire Grå med nye stilige stropper i både skinn og nylon og fenix 3 Sapphire Titan som er en ny premium versjon hvor både rammen og rem er i titan.

fenix 3 Sapphire HR med Elevate-pulsmålingsteknologi på håndleddet, gir ambisiøse utøvere maksimal frihet. Registrer pulsmålingsdata uten å bruke en bryststropp. Utover å kontrollere prestasjonen din under trening kan du også registrere daglige aktiviteter med pulsmåling hele døgnet og få mer nøyaktig informasjon om antall forbrente kalorier i løpet av dagen.

Alle klokkene i fenix 3 serien vil også få en gratis oppdatering av software, hvor det inkluderes nye aktivitetsprofiler for golf, roing og SUP. I romodus gir fēnix 3 omfattende målinger av roingen inkludert antall tak, tempo for tak – og selv effektiviteten i takene måles av den virtuelle partneren din under treningen. I golfmodus får du lengdemålinger til forkant, senter og bakkant av green for enhver golfbane du har lastet ned fra Garmin Connect™. I tillegg vil oppdateringen inneholde de siste funksjonene for avansert løpsdynamikk og fysiologiske målinger.

«Som en av våre mest populære klokker, er det spennende å tilby nye fenix 3 modeller til markedet», sier Dan Bartel som er salgssjef hos Garmin. «Vi er glade for å introdusere Garmin Elevate-pulsmålingsteknologi til fenix serien, og de oppdaterte skinn og titan versjonene ser bra ut uavhengig om du er på skogstur, styremøte eller spiller golf.»

Vår nye avansert løpsdynamikk og fysiologiske målinger inneholder1:

1Krever HRM-Run pulsbelte

Powered by Labrador CMS