Garmin vívofit 3

Pressemelding fra Garmin 22. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Garmin vívofit 3 med Move IQ bevegelsessensor

Garmin presenterer vívofit 3, en aktivitetsmåler med opptil ett års batterilevetid og Garmin Move IQ. Videreutviklet på Garmins populære aktivitetsmålere, leveres vívofit 3 med nye funksjoner som Move IQ bevegelsessonsor og intensitetsmåler. Bevegelsessensoren ser forskjell i informasjon fra aktivitet som gåing, løping, sykling, svømming og lagrer informasjonen gjennom hele dagen. Enheten er vanntett ned til 50 meter, leveres med opptil ett års batterikapasitet og et utvalg ulike klokkeremmer fra Garmin Style Collection og Jonathan Adler.

«Vi er stolte av å presentere vívofit 3, med innovative funksjoner som Move IQ tror vi dette er markedslederen i sitt segment blant aktivitetsmålere» forteller Andrew Silver hos Garmin. «Nøkkelfunksjoner som ett års batterilevetid, vanntetthetsrate ned til 50 meter og aktivitetsindikator som pares med Move IQ funksjon gir brukeren fokus mot en sunnere livsstil».

Garmin Move IQ™

I vívofit 3 inkluderes Garmin Move IQ™, bevegelsessensoren som gjør at aktivitetsmåleren registrerer ulike aktiviteter som å gå, løpe, sykle og svømme. Du trenger ikke å bytte klokke eller starte en ny aktivitet. Vívofit 3 gjenkjenner når du endrer bevegelsene dine, og registrerer aktiviteten din i Garmin Connect™. Få tilgang til Garmin Connect via mobilappen eller en datamaskin for å se mer detaljert informasjon, bli med på utfordringer og konkurrere mot andre.

Insights fra Garmin Connect

vívofit 3 synkroniserer automatisk til Garmin Connect hele dagen (via kompatibel smarttelefon). Garmin Connect er den eneste gratis appen som blir kjent med deg og deretter gir deg innsikt til å hjelpe deg med å gjøre det bedre enn i går. Dataene inkluderer hint om å bevege deg hvis du ikke er i rute mot målet ditt, eller varsler når du når milepælene dine. Du får også tips fra eksperter som fungerer som virtuelle trenere.

vívofit 3 leveres med bakgrundsbelyst skjerm, viser kaloriforbruk, distanse, intensitetsminutter og klokkeslett. På skjermen vises aktivitetsnivå som en rød strek som beveger seg i takt med din aktivitet, og gir et forsiktig varsel med lyd når brukeren har vært inaktiv for lenge. Aktivitetsindikatoren stilles tilbake etter 2 minutters bevegelse. vívofit 3 er bundlet med 2 ulike armbåndsstørrelser, Regular og Large. Som tilleggsutstyr kan det også bestilles ulike klokkeremmer fra Garmin Style Collection. vívofit 3 forventes å være leveringsklar og på lager i løpet av 2. kvartal.

Powered by Labrador CMS