Gigaset S820

Pressemelding fra Gigaset 11. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gigaset S820 – det beste fra to verdener

Nå lanserer Gigaset den første trådløse telefonen med hybridfunksjon

Gigaset lanserer hjemmetelefonen S820 som kombinerer det nyeste innen berøringsskjermteknologi med klassiske taster og smarte samtalefunksjoner.

Med en 2,4 tommers berøringsskjerm med fargedisplay, er de viktigste funksjonene som samtalelister og adresseboken hele tiden lett tilgjengelige. Skjermen gir direkte tilgang til seks ulike innstillinger og brukervalg uten at man behøver å navigere seg gjennom telefonens menyvalg. Brukeren kan også tilpasse direktetilgangen slik at telefonen er skreddersydd brukerens behov. S820 har også de klassiske tasteknappene slik at man enkelt kan taste inn ønsket telefonnummer eller besvare anrop.

Samtale på dine vilkår

Takket være det brede spekteret av samtalehåndteringsfunksjoner i Gigaset S820 kan du selv velge når du vil være tilgjengelig, og hvilke kontakter som når deg. Denne funksjonen gjør at uønskede og anonyme samtaler ikke kommer gjennom på de tidspunktene du har angitt. Det store utvalget samtalefunksjoner inneholder også tidsinnstilt avstenging av ringesignal, automatisk viderekobling av innkommende eller tapte anrop og SMS-varsling ved tapte anrop. Motsvarende samtalefunksjon finnes også, slik at man ikke går glipp av de viktige anropene fra familien eller megleren som gir siste nytt fra budrunden.

Energismart

Gigaset S820 er meget energivennlig, og med Eco Mode og Eco Mode Plus er energiforbruket minimalt i standbymodus. På den måten er S820 skånsom mot både miljø og lommebok.

Gigaset Quick Sync og innebygd telefonsvarer

Med Gigaset Quick Sync kan brukeren synkronisere bilde- og lydfiler og Outlook-kontakter mellom Gigaset S820 og en datamaskin. Den interne adresseboken kan romme 500 kontakter, der hver kontakt kan lagres med opptil fire telefonnumre lagret i vCard-format. Samtlige kontakter kan tildeles personlige ringetoner og bilder.  S820A har de samme egenskapene som S820, men har i tillegg innebygd telefonsvarer med opptil 55 minutters innspilling. Begge S820-versjonene har opptil 20 timers samtaletid og 250 timers standby-tid.

Pris og tilgjengelighet

Gigaset S820 samt S820A er tilgjengelig fra og med midten av oktober. Veiledende pris er henholdsvis 899,- og 1 099,-

Produktfakta

• Samtaletid på opptil 20 timer og batteritid i standby-modus på opptil 250 timer.

• 2.4 tommer fargedisplay med mulighet til dato, klokke eller bildevisning.

• Samtaleblokkering/mute-funksjon for anonyme/uønskede samtaler.

• Tidsstyrt mute-funksjon for innkommende samtaler.

• Telefonbok med plass til 500 kontakter og mulighet til overføring av kontakter via Bluetooth eller mini USB.

• SMS-funksjon (avhengig av land, nettverk og operatør.)

• Individuelle ringetoner.

• Babyalarm/romovervåkning.

• Lavt strømforbruk takket være den energivennlige strømforsyningen og dermed skånsom mot både miljø og lommebok.

• Energivennlig takket være Eco Mode og Eco Mode Plus.

• Lav sendingseffekt gir minimal stråling i standby-modus.

Powered by Labrador CMS