Gorenje IQcook

Pressemelding fra Gorenje 14. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kjøkkenteknologi med høy IQ

Gorenje lanserer en ny generasjon induksjonskokeplater, som styrer damping, koking og steking av seg selv! En banebrytende og lynintelligent IQ sensor hjelper både rutinerte og uerfarne med å briljere på kjøkkenet.

I en travel hverdag hvor matlagingen bør gå fort, opplever vi alle, at pastavannet koker over, gryteretten brenner seg og grønnsakene mister saft og kraft. Matlaging krever oppmerksomhet. Kun et øyeblikks fravær fra kokeplaten kan ofte spolere hele måltidet, men det endrer Gorenje nå på med deres nye IQcook induksjonskokeplate! Den nyeste teknologi gir deg nødvendig hjelp, og tilfører rettene dine en god porsjon sunnhet.

Med induksjonskokeplatens faste tilberedningsfunksjoner; dampning, steking, koking og tining, er det enkelt å trylle for enhver på kjøkkenet. Sammen med den smarte IQ sensoren, som enkelt festes på grytelokket, overvåker IQcook temperaturen helt selv. Du slipper å overvåke melken og kan uten bekymring la en gryterett stå å putre i flere timer – IQcook passer på for deg!

Sa du sunn og hurtig?

Trenden sunnhet fortsetter med fullt fokus på kost og sunne råvarer, som er forarbeidet minst mulig. Å spise sunt betyr bl.a. å innta mat med høyt vitamin-­‐ og mineralinnhold. IQcook hjelper deg med å tilberede råvarene skånsomt og korrekt, så du og din familie får flest mulig næringsstoffer.

”Vi dyrker fortsatt helse og opplever en økende bevissthet rundt hjemmelagd mat med gode råvarer. Her blir IQcook en hjelpende hånd på kjøkkenet i en hektisk hverdag, både for single og for barnefamilier”, sier Frederic Viking, Brand Manager hos Gorenje.

IQsteam er designet for å dampe grønnsaker, så du raskt og enkelt kan lage sunn mat. Damptilberedningen er en sunn tilberedningsmetode som bevarer næringsstoffer og vitaminer. Med kun en halv desiliter vann damper IQsteam et kilo grønnsaker i deres egen saft, slik at de bevarer den dype og intense smaken. Du kokkelerer helt uten fettstoffer, og resultatet er deilige og sprøe grønnsaker, klare til å sette tennene i!

Få full kontroll over grytene

Teknologien har for lengst kommet inn på kjøkkenet, og vi kan i dag få maskiner som klarer de fleste oppgaver som å koke, hakke, elte og snitte. Gorenje har nå tatt et skritt videre! For de som ikke har matlaging som en favorittaktivitet, kan Gorenjes siste tilskudd kanskje få dem frivillig til å ta på seg forkle. IQcook er nemlig spekket med spennende teknologi og en gadget som gjør matlaging mye enklere!

Er du mindre stødig på kjøkkenet er det hjelp å få. Er du den glade amatørkokk blir du enda bedre. IQfry passer på oljen slik at hjemmefriterte poteter får den riktige gylne fargen. IQgrill gir deg muligheten til å velge mellom rød, medium eller gjennomstekt kjøtt. IQboil får væske i kok og holder en jevn temperatur. IQpro er for langsom oppvarming eller til retter som krever lengre tilberedningstid. Kort sagt. Den gjør gulasjen perfekt og risottoen til en suksess! Med IQcook blir det mer tid til kos og færre måltider som skuffer smaksløkene.

Den billigste strømmen er den du ikke bruker

IQcook hjelper deg med å redusere strømforbruket. Kokeplatene bygger på generasjonen av kraftfulle induksjonskokeplater, såkalte XtremePower. De optimerer temperaturen når du lager mat og gir opp til 40 prosent energibesparelse. Med IQcook får du både effektivitet og flott design samtidig som du skåner miljøet og strømregningen.

På bakgrunn av IQcook systemets innovasjon, høye kvalitet, design og brukervennlighet vinner Gorenje for andre år på rad den internasjonale og anerkjente designprisen ’Reddot Design Award 2012.

Den billigste strømmen er den du ikke bruker

Det eneste du trenger til rengjøring er vann. Kokeplaten varmes kun opp direkte under pannen slik at maten aldri brenner seg ,eller setter seg fast på kokeplatens overflate! Den nye teknologien forhindrer at maten koker over, brenner seg, og hvis vann fordamper fra gryten vil funksjonen automatisk slå av kokeplaten. Takket være IQcook kan alle være overlegne på kjøkkenet!

Powered by Labrador CMS