Gorenje Volkswagen Bulli

Pressemelding fra Gorenje 2. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Parker den på kjøkkenet

Spesialutgave av Gorenje Retro-kjøleskapet

Gorenje har spennende nyheter til alle som elsker retrodesign generelt og den legendariske, klassiske folkevognbussen, Volkswagen Bulli, spesielt. I samarbeid med den tyske bilprodusenten Volkswagen tok Gorenje utgangspunkt i deres minibussdesign for å utvikle en spesialserie av de populære Retro-kjøleskapene. Dette kjøleskapet vil garantert vekke beundring og nostalgi, samtidig som det holder maten fersk og sunn lengre, takket være den banebrytende IonGeneration-teknologien. Forfriskende og tidløs både innvendig og utvendig. Nå kan du rett og slett parkere den uforglemmelige vintagelegenden på kjøkkenet.

Volkswagen Bulli, eller folkevognbussen, betraktes som et ikon for hippiekulturen over hele verden og er blitt et ettertraktet samleobjekt som symboliserer spontanitet, åpenhet og sansen for frihet, som var så typisk for 1950- og 1960-tallet da Volkswagens minibuss ble skapt. Modellen glir da også perfekt inn i Gorenjes Retro-serie med50-tallsinspirert design – runde kanter, robust håndtak og stor logo. Akkurat som de gamle folkevognbussene som ennå er igjen og som eierne setter sin ære i å restaurere, oppdatere innvendig og forvandle til luksuskjøretøy, er Gorenjes spesialutgave av Retro-kjøleskapet bare et vintageobjekt på utsiden. Innsiden byr på banebrytende teknologi med avanserte funksjoner slik at dette unike kjøleskapet kan tilpasses fullt ut etter brukerens livsstil.

Det Volkswagen-lisensierte Gorenje Retro-kjøleskapet med lett gjenkjennelig front i to farger og en stor VW-logo, er nesten til forveksling lik den berømte campingbilen på fire hjul. Fås i nostalgisk Baby Blue eller Bordeaux Red kombinert med champagnefarge, med VW-logo og kromfargede dekorelementer – denne spesialversjonen av Gorenje Retro blir uten tvil et stilig innslag i ethvert hjem, uansett hvor den er parkert. Og du slipper å gjemme den vekk i garasjen – du kan faktisk beundre den hele tiden, for den vil bli din trofaste hjelper og støttespiller på dine kulinariske reiser, enten de fører deg til Middelhavet, Asia eller andre steder på kloden.

Powered by Labrador CMS