Tomtom Rider 410 Great Rides Edition

Pressemelding fra Tomtom 23. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ta motorsykkelen med på eventyr

~ TomTom lanserer RIDER 410 ‘Great Rides Edition ’ og viser deg de beste rutene i Europa. ~

Amsterdam, 16. februar 2016. TomTom (TOM2) kunngjorde i dag lanseringen av TomTom RIDER 410, en bærbar navigasjonsenhet for motorsykler. Lanseringen kommer samtidig som TomTom markerer 10-årsjubileet for den aller første RIDER, og for å feire, kommer den nye RIDER 410 Great Rides Edition med Lifetime World Maps[1] og 100 av Europas mest spennende ruter, forhåndsinstallert og testet av Tourenfahrer – en av de største ruteplanleggerne i Europa.

TomTom RIDER 410 bygger på suksessen med TomTom RIDER 400, som ble lansert i februar 2015, og kommer med en rekke nye funksjoner, inkludert Lifetime World Maps, ruteplanleggeren TomTom MyDrive, og reiseplanlegger.

– Etter 10 år med utvikling av navigasjonsenheter for motorsyklister, er det spennende å lansere en spesialutgave av TomTom RIDER. I tillegg til de nye funksjonene som motorsyklister har etterspurt, som ruteplanlegging via MyDrive, Bluetooth® fildeling, og hands-free, tilbyr vi 100 av Europas mest spennende ruter, ferdig installert. TomTom RIDER 410 har blitt designet fra grunnen av for livet på veien - og som alle TomTom-produkter, har vi fokusert på et innovativt og brukervennlig grensesnitt som gjør at du kan fokusere på å oppleve turen. Alt du trenger å gjøre er å bestemme nøyaktig hvor spennende du vil at turen skal være, sier Corinne Vigreux, administrerende direktør i TomTom.

Motorsyklister kan finne noen av de mest spennende veiene som Europa har å by på og unngå lange kjedelige ruter, ved å velge hvor utfordrende de ønsker at ruten skal være. Det kan velges mellom tre «vanskelighetsgrader» som gir deg en rute basert på vind og terreng, og sikrer en akkurat passe adrenalinfylt tur for hver enkelt. Roundtrip Planning hjelper brukeren med å oppdage nye ruter. Du trenger kun å ta på skjermen i området man ønsker å utforske,  markere hvor du er og hvor du ønsker å ende opp, så vil Roundtrip Planning lokalisere den mest spennende ruten.

Route Planning med TomTom MyDrive

Nytt for TomTom RIDER 410 er muligheten til å kunne planlegge den mest spennende ruten, før du setter deg på motorsykkelen og drar av sted på nye eventyr. Brukere kan hente inspirasjon fra andre motorsyklister og laste opp tips til spennende ruter de selv har oppdaget, ved å overføre informasjonen fra RIDER til MyDrive på PC-en.

Andre funksjoner

Andre funksjoner inkluderer muligheten til å rotere enheten til stående visning for å se mer av hvordan veien svinger seg fremover. Du kan også godta samtaler gjennom RIDER, og kan holde øynene på veien med instruksjoner gjennom et Bluetooth® lydanlegg i hjelmen. TomTom RIDER 410 kommer også med Lifetime TomTom Traffic[2] og Lifetime Speed Cameras[3] uten ekstra kostnad, samt en hanskevennlig, vanntett skjerm som reagerer umiddelbart ved berøring.

Den nye TomTom RIDER Great Rides Edition er tilgjengelig i butikken og på nettet fra 8. april 2016 i to versjoner: TomTom RIDER 410 (3699 NOK), og TomTom RIDER 410 Premium Pack (4699 NOK). TomTom RIDER 410 Premium Pack kommer med monteringssett til bil, Anti-Theft Solution og reiseveske.

Powered by Labrador CMS