TomTom Spark GPS Fitness

Pressemelding fra TomTom 4. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TREN TIL MUSIKK PÅ HÅNDLEDDET MED DEN NYE TOMTOM SPARK

~Treningsentusiaster kan nå trene til musikk og spore aktivitet 24/7 gjennom GPS treningsklokken sin~

TomTom (TOM2) lanserer i dag den helt nye TomTom Spark GPS Fitness klokken med integrert musikkspiller for å gjøre det lettere for treningsentusiaster å holde energien oppe på trening. Nå trenger man ikke lenger å feste mobilen til armen eller bekymre seg for ledninger som er i veien under treningsøkten. TomTom Spark har alt man trenger i et enkelt produkt på håndleddet.

TomTom Spark har 3GB musikklagring, det betyr at brukerne nå kan la smarttelefonen være igjen hjemme mens de kan høre på 500* sanger direkte fra klokken. Treningsklokken strømmer musikk til et stort utvalg av Bluetooth® hodetelefoner og kommer forhåndslastet med Running Trax som er en skreddersydd 30 minutter mix med motiverende, raske låter med høy energi fra noen av verdens beste DJer ledet av Ministry of Sound. Du kan også enkelt laste ned spillelister til TomTom Spark fra iTunes eller Windows Media® Player.

“Vi vet at musikk spiller en viktig rolle når det kommer til motivasjon og forbedring av sportsprestasjoner, å bruke smarttelefon er ofte en ukomfortabel opplevelse,” sier Corinne Vigreux, Managing Director, TomTom. “Den unike kombinasjonen av en integrert musikkspiller, innebygd pulsmåler, 24/7 aktivitetsmåler, multi-sport funksjonalitet og GPS i TomTom Spark gjør det enklere enn noen gang før å måle utvikling, forbedre prestasjoner og få mer ut av treningen din”.

Skritteller, aktive minutter, distanse, forbrente kalorier og søvnlengde måles 24/7 av aktivitetsmåleren i TomTom Spark. Brukere kan sette daglige og ukentlige mål og følge utviklingen på klokken eller via TomTom MySports appen.

Den innebygde hjerterytmemonitoren måler hjerterytmen uten at man må benytte en stropp rundt brystet. Multisport-modus betyr at brukeren kan spore all sportsaktivitet både innendørs og utendørs, alt fra løping, sykling, svømming og styrkeøkter.

TomTom Spark har også en svært presis GPS sporing for å gi deg sanntids informasjon om tid, distanse, fart og hastighet.

Brukere kan laste opp sin statistikk via MySports appen og trådløst vurdere tallene på flere plattformer som inkluderer TomTom MySports, RunKeeper, Nike+ og flere.

TomTom Spark Fitness GPS klokke serien vil inkludere følgende modeller:

 TomTom Spark GPS Fitness Watch

 TomTom Spark Cardio GPS Fitness Watch

 TomTom Spark Musikk GPS Fitness Watch

 TomTom Spark Cardio+Musikk GPS Fitness Watch

 TomTom Spark Musikk GPS Fitness klokke + Bluetooth® hodetelefoner

 TomTom Spark Cardio + Musikk GPS Fitness klokke + Bluetooth® hodetelefoner

Pris og tilgjengelighet

TomTom Spark Cardio + Musikk vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling fra 3.September på www.tomtom.com/fitness og hele serien vil være tilgjengelig i butikk fra oktober. TomTom Spark Cardio + Musikk får en veiledende pris på 2399 kroner.

Powered by Labrador CMS