Erling Opdal er bostyrer etter konkursen i Soundgarden.no AS. Foto: Advokatfirmaet Ræder

FLERE ER INTERESSERT I SOUNDGARDEN

Bostyrer Erling Opdal sier det er flere interessenter på banen etter konkursen i Soundgarden.no AS. Tidligere eier er ikke blant disse.

Publisert

Det var i går Soundgarden.no AS begjærte oppbud, bare åtte måneder etter at de fortsatte driften i det nye selskapet etter konkursen i Spaceworld Soundgarden AS den 14. juni i fjor. Soundgarden.no AS har 15 butikker, netthandel og 107 personer på lønningslistene, hvorav 35 heltidsansatte, og var eid av Jan Inge Solheim, som både var daglig leder og styreleder.

Følg utviklingen i saken på elektronikkbransjen.no/soundgarden.

Bostyrer Erling Opdal, partner i Advokatfirmaet Ræder AS, sier flere interessenter allerede har meldt seg. 

Helst alt samlet

– Hovedinteressen til de fleste interessentene er deler av boet. Det vi ser som mest naturlig er å selge boet samlet, med 15 butikker rundt om i Norge, og her har vi flere interessenter. Vi er i dialog med DNB Bank ASA, som har pant i varelageret og driftstilbehør, og banken ønsker nødvendig tid til å områ seg. De som er interesserte i hele eller deler av boet må også få anledning til å få en oversikt over hva de vil by på. Vi ønsker flere interessenter, og vil ta mot eventuelle henvendelser konfidensielt og på rett måte, sier Opdal til fagbladet Elektronikkbransjen. 

Les også:Onsdag kommer bransjetallene

– Til Romerikes Blad uttalte du i går at tidligere eier ønsker å legge inn bud på noen av butikkene, men at dette må gjøres i konkurranse med eventuelle andre interessenter?

– Det er ikke tilfelle at tidligere eier vil være med på dette. Han har gitt klart uttrykk for at han ikke har mulighet eller midler til å by, sier Opdal.

– I samme intervju sier du at det totale kravet er på 21 millioner kroner. Kan du si noe mer om dette?

– Denne summen er hentet fra oppbudsbegjæringen, og det totale kravet i boet har vi foreløpig ikke oversikt over. Lønnskravene kommer i tillegg, så det kan fort bli litt mer, men det er umulig for meg å si noe mer konkret om totalbeløpet i dag, sier Opdal til fagbladet Elektronikkbransjen.

Les også:SOUNDGARDEN.NO AS KONKURS

Soundgardens forretning på Ski Storsenter. Foto: Soundgarden.no AS.
Powered by Labrador CMS