SKOUSENS STØRSTE ÅPNET I KRISTIANSAND

Sindre Røys Pedersen (t. v.) og Steffen Aksnes gjør klart til åpningen av Skousen Kristiansand. Foto: Skousen

– Det er helt fantastisk å få ansvaret for Skousens største butikk i Danmark og Norge, og ikke minst Norges første flaggskipbutikk.

Publisert

Det sier Daniel Byklum Kristensen, som er franchisetaker og driver av butikken i Sørlandsparken i Kristiansand. Han har 10 års erfaring fra Skousen-kjeden, og kunne den 18. april ønske kundene velkommen til den nye butikken på nesten 1.200 kvadratmeter.

– Vi er klar til å ta Skousen til nye høyder i Norge, og vil fortsette å levere eksepsjonell service og kvalitetsprodukter til kundene våre, sier Byklum Kristensen i en pressemelding.

 

Miele-butikk

Skousen Kristiansand har egne butikk i butikken-løsninger, fra blant annet Miele, samt en egen B2B-avdeling.

Daniel Byklum Kristensen er franchisetaker og driver av Skousen Kristiansand. Foto: Skousen

Vi har en ambisjon om å styrke vår markedsposisjon i Norge, blant annet ved å åpne flere butikker

– Det er kanskje litt klisjé å si det her, men det føles som en drøm. Skousen har rett og slett et konsept som jeg synes er en mangelvare i Norge – den servicen og kunnskapen om produktene som vi tilbyr, den finner du ikke noe annet sted. Hos Skousen gir vi deg råd til å velge riktig, sier Byklum Kristensen i pressemeldingen.

Her heter det at Skousen med sine 69 butikker er den største hvitevareforhandleren i Danmark.

– Den nye butikken i Kristiansand understreker kjedens ambisjon om å styrke markedsposisjonen på det norske markedet, og å gi kundene enda bedre service i kjedens 18 butikker, står det i pressemeldingen.

 

Skousen Kristiansand er med nesten 1.200 kvadratmeter kjedens største butikk i Norge og Danmark. Foto: Skousen

Flere butikker

Skousen Kristiansand åpnet 18. april i Sørlandsparken. Foto: Skousen

– Vi har en ambisjon om å styrke vår markedsposisjon i Norge, blant annet ved å åpne flere butikker. Med Skousen Kristiansand har vi nå også en flaggskipbutikk i Norge, noe som er med til å synliggjøre hva vi kan tilby kundene når det gjelder service og produkter. Daniel og teamet hans har gjort en fantastisk jobb med å gjøre butikken klar, og jeg er sikker på at den kommer til å bli en suksess, sier administrerende direktør Jonas Hald Johansen i Whiteaway Group i pressemeldingen.

Administrerende direktør Jonas Hald Johansen i Whiteaway Group. Foto: Skousen

Whiteaway Group selger, distribuerer og installerer hvitevarer og andre produkter til private hjem i Danmark, Norge og Sverige. Salg til privatkunder skjer gjennom nettbutikker og lokale franchisebutikker, under varemerker som Skousen, Tretti og Whiteaway. Whiteaway Group har også en egen avdeling som håndterer bedriftskunder.

 

Powered by Labrador CMS