Skousen Stord holder til i Rundehagen 19 på Heiane i Stord. Foto: Skousen

SKOUSEN ÅPNER PÅ STORD

Den danske hvitevarekjeden Skousen åpner i dag sin butikk nr. 26 i Norge, på Heiane i bykommunen Stord i Hordaland.

Publisert

Skousen åpnet sin første butikk i Norge i mars 2015, og ved hovedkontoret i Danmark ser de frem til å åpne enda en butikk på Vestlandet.

Morten Hammelsvang er detaljhandelssjef i Skousen. Foto: Skousen.

– Vi har allerede butikker i Bergen, Haugesund og Stavanger, men vi har lenge ønsket å kunne tilby hvitevarer til flere på Vestlandet. Plasseringen er tett på de andre aktørene på markedet, og det er perfekt med tanke på at det her kundene er, sier detaljhandelssjef Morten Hammelsvang i Skousen i en pressemelding.

Butikken på Stord åpner i dag klokka 10.00. Adressen er Rundehagen 19, og butikksjef Gjelbrim Shala håper på mange besøkende.

– Vi har alt klart til åpningen, og står klar til å gi god rådgivning til hver enkelt kunde. Dette blir en lokal butikk som har som mål å gjøre kundene glade, sier Shala i pressemeldingen.

Fantastisk by

Gjelbrim Shala er butikksjef ved Skousen Stord. Foto: Skousen.

Han mener Stord er en fantastisk by som har noe for enhver.

– Nå vil vi i Skousen bidra med vårt, og gi stordabuen og sunnhordlendingene et enda bedre hvitevaretilbud, sier han i pressemeldingen.

Han er sikker på at Skousen Stord vil skape sunn konkurranse til de eksisterende kjedene i området, og at det vil komme de lokale til gavn.

Både Hammelsvang og Shala mener det med mange aktører i markedet er viktig å skille seg ut.

– Å være best på service og kunnskap er det som har gitt Skousen stor suksess i Danmark, og det er dette vi tar med oss til Stord. Når vi også lover å matche laveste nettpris, gir vi folk trygghet, fordi de får den samme prisen hos oss som på internett, sier Shala i pressemeldingen.

Den danske hvitevarekjeden Skousen ble etablert i 1957 og var den første store leverandøren av hvitevarer i Danmark. I dag har kjeden 55 butikker i Danmark og siden mars 2015 har de i og med Stord åpnet 26 butikker i Norge.

Skousens butikk nr. 26 i Norge ligger i dette bygget på Stord. Foto: Skousen.

Powered by Labrador CMS