Skousen Lade åpner 31. august. Foto: Skousen
Skousen Lade åpner 31. august. Foto: Skousen

SKOUSEN NR. 25 ÅPNER PÅ LADE

Hvitevarekjeden Skousen rykker stadig nordover. Deres 25. butikk i Norge åpner på Lade, mitt i smørøyet på Haakon VIIs gate i Trondheim.

Publisert

– Jeg så det som en unik mulighet å åpne butikk i Lade. Haakon VIIs gate har mye trafikk og plasseringen er tett på de andre aktørene i markedet. Både Elkjøp, Lefdal og Power ligger her, sier Jan Arild Grønskag.

Han er franchisetaker i Skousen Lade, som åpner torsdag 31. august, og er ifølge en pressemelding fra hvitevarekjeden selv født og oppvokset på Byåsen i Trondheim.

Vi ønsker å tilby noe helt spesielt

Grønskag håper kundene vil sette pris på den økte konkurransen, og lover god service, spesialkunnskap og ikke minst gode priser. Den nye butikken skal ligge tett på kollektivtransport, og tilbyr gratis parkering.

– Vi ønsker å tilby noe helt spesielt, og det gjør vi ved å vite mye om det vi selger. Når folk handler hos oss, skal de føle at de har fått god veiledning og at de har gjort et godt valg, sier Grønskag i pressemeldingen.

Han mener Skousen skiller seg ut i et konkurransepreget marked, og at dette er viktig hvis man skal vinne kundene. Han har selv 11 års erfaring som daglig leder, og med seg på laget skal han ha dyktige selgere.

– Mitt mål er å gjøre alle kunder fornøyd. De skal vite at de får den beste servicen i Skousen Lade, sier Grønskag i pressemeldingen.

Skousen ble etablert i 1957, og var den første store leverandøren av hvitevarer i Danmark. Den 28. mars 2015 åpnet Skousen sin første butikk i Norge.

Jan Arild Grønskag er franchisetaker i Skousen Lade.. Foto: Skousen
Jan Arild Grønskag er franchisetaker i Skousen Lade.. Foto: Skousen
Powered by Labrador CMS