MediaMarkts ombygde varehus i Länna i Uppsala. Foto: MediaMarkt

MEDIAMARKT SATSER VIDERE I SVERIGE

– Det har vært spekulasjoner om MediaMarkts nærvær og fremtid i det svenske markedet, men vi er definitivt her for å bli, sier Sverige-sjefen.

Publisert

Administrerende direktør Per Kaufmann i MediaMarkt Sweden er krystallklar i en pressemelding datert 22. september. Etter elleve år i Sverige fortsetter MediaMarkt å investere i vårt naboland.

– Nå investerer vi 80 millioner i å modernisere 18 av våre 27 varehus, og vi ansetter 100 nye medarbeidere. Vi er også i sluttforhandlingene om et nytt varehus og konsept i Stockholmsområdet, sier Kaufmann.

MediaMarkt er ifølge pressemeldingen Europas ledende forbrukerelektronikk-kjede, med 850 varehus i 14 land. Når det gjelder kjedens varehus i Sverige, vurderer de kontinuerlig porteføljen og justerer varehusene etter de lokale forholdene. Moderniseringen av de 18 varehusene omfatter blant annet flere digitale skjermer, ny belysning og innredning. 

Nett og kundeservice

– Dette er en del av selskapets globale modernisering og digitalisering, som selvfølgelig også vil bli implementert i Sverige, heter det i pressemeldingen.

Blant de 100 nye medarbeiderne søker MediaMarkt etter spesialister på nett og kundeservice, som et ledd i ønsket om å styrke kjeden på disse områdene.

– Når det gjelder forbrukerelektronikk i Europa, har omni-kanal vist seg å være den vinnende modellen. Kunder ønsker å kombinere fordelene med fysisk og digital handling, og dette vil fortsatt være sentralt for MediaMarkt i Sverige, heter det i pressemeldingen.

Vi begynner nå å se de positive effektene av prosjektene vi har jobbet med i lang tid

Kaufmann ser frem til å få 100 nye medarbeidere.

– Vi har mye spennende på gang, og det er spesielt inspirerende at vi nå ansetter så mange flere medarbeidere. Vi begynner nå å se de positive effektene av prosjektene vi har jobbet med i lang tid, sier Kaufmann i pressemeldingen.

Administrerende direktør Per Kaufmann i MediaMarkt Sweden. Foto: MediaMarkt.
Powered by Labrador CMS