INGEN KOMMENTAR FRA MEDIA MARKT

– Vi har per i dag ingen kommentar til Media Markts planer for Norge, sier innkjøpsdirektør Per Wernersson i Media-Saturn Nordic.

Publisert Sist oppdatert

Den 22. mars i fjor gikk det ut en pressemelding fra den tyske elektronikkjeden Media Markt om at de skulle etablere seg i Norge i 2012. Planen var at de innen ti år skulle ha 15-20 varehus, hvert på minst 6.000 kvadratmeter. Samme dag sto et intervju med Norden-sjef Mikael Hagman i avisen Dagens Næringsliv, der han uttalte at Media Markt var i forhandlinger med 23 ulike eiendomsinnehavere og at han regnet med å ha de første to-tre kontraktene klare om kort tid.

Når fagbladet Elektronikkbransjen kontakter innkjøpsdirektør Per Wernersson i Media-Saturn Nordic den 10. mai i år, vil han ikke uttale seg om etableringsplanene i Norge.

Media Markt ble etablert i 1979 og eies av Media-Saturn-Holding GmbH. Hver varehussjef eier en andel av sin butikk og er ansvarlig for det lokale sortimentet, pris- og personalledelse samt markedsføring.

Den 22. mars i fjor gikk det ut en pressemelding fra den tyske elektronikkjeden Media Markt om at de skulle etablere seg i Norge i 2012

Powered by Labrador CMS