Nøkkelkundesjefene Bernt Risøy og Ronja Vie i Philips med selskapets nye håndholdte og ledningsløse støvsuger SpeedPro Max. Foto: Stian Sønsteng

HELMAX STØVSUGER FRA PHILIPS

– SpeedPro Max er Philips’ toppmodell innen ledningsløse håndstøvsugere, og den absolutt beste i de situasjonene du trenger den – hver dag.

Publisert

Det sier nøkkelkundesjef Bernt Risøy i Philips. Han er blant de småelektriske leverandørene som er med på Power-kjedens hvitevaresamling i april, og demonstrerer sammen med kollega og nøkkelkundesjef Ronja Wie selskapets nye støvsuger.

– Den er utviklet for å støvsuge raskt, med lang batteritid og et helt fantastisk munnstykke med 360 graders oppsug. Munnstykket har led-lys, slik at støvet blir ekstra synlig og ingenting unnslipper, og kan brukes både på harde gulv og tepper, sier Risøy.

Han ønsker ikke å sammenligne Philips’ nye modell med konkurrerende modeller på markedet.

– Sugekraften er så sterk at den holder til det behovet du har hjemme. Lett! sier han.

Munnstykket som følger med skal holde til nesten all bruk.

Power Cyclone 8

– Våre tall viser at åtte av ti legger bort de ekstra munnstykkene som følger med en støvsuger, og aldri bruker dem. Derfor har vi utviklet et munnstykke som holder nesten til alt, men vi har lagt ved et lite ekstra munnstykke; en motorisert turbobørste som du kan bruke til blant annet å støvsuge opp dyrehår fra sofaen. I tillegg sitter en børste fast på røret, og dette kan vippes ned hvis man tar av det store munnstykket, sier Risøy.

// Våre tall viser at åtte av ti legger bort de ekstra munnstykkene som følger med en støvsuger, og aldri bruker dem

Ronja Wie viser hvordan støvsugeren kan brukes uten rør og munnstykke, som en håndholdt ministøvsuger.

– På denne måten varer også batteriet lenger. Man kan også sette munnstykket rett på håndtaket, for å enkelt støvsuge trappa. Med røret på, kan børsten som sitter på vippes ned, for eksempel for å støvsuge i taket, sier Wie.

SpeedPro Max kommer med to batteristørrelser. 18 V-versjonen har en driftstid på 45 minutter og koster 5.000 kroner, mens 25,5 V-versjonen varer i 65 minutter og koster 6.000 kroner. Begge bruker Philips’ Power Cyclone 8-teknologi. På full turbo-effekt er driftstiden henholdsvis 15 og 21 minutter.

Med i esken finnes et veggfeste hvor også laderen til støvsugeren kan koples til.

Bernt Risøy foran én av gruppene som deltok på PowerUp på X Meeting Point på Hellerudsletta på Skjetten nord for Oslo. Foto: Stian Sønsteng.
Powered by Labrador CMS