Bernt Risøy i Philips med Innergizer HR3868/00 (pris: 7.000,-) og ProBlend 6 HR3655/00 (Pris: 1.700,-). Foto: Stian Sønsteng

JO RASKERE MOTOR DESS BEDRE MIKSER

– Med en høyhastighetsmikser knuses celleveggene i frukt og grønnsaker slik at kroppen kan ta opp næringsstoffene bedre, sier Bernt Risøy i Philips.

Publisert

På Powers samling for kategorien småelektriske produkter viste han to modeller, med motorhastigheter på 35.000 og 45.000 omdreininger per minutt.

– Philips Innergizer er vårt flaggskip innen høyhastighetsmiksere, med 45.000 omdreininger, en praktisk talt uslitelig beholder i tritan og en lyddempende kuppel som reduserer støy, sier Risøy til fagbladet Elektronikkbransjen når vi møter ham på Power Up på Fornebu den siste uken i august.

Over 30.000 omdreininger begynner du virkelig å dra nytte av at celleveggene knuses i frukt og grønnsaker

– Hvor mange omdreininger skal motoren ha i minuttet for at dere kaller den en høyhastighetsmikser?

– Over 30.000 omdreininger begynner du virkelig å dra nytte av at celleveggene knuses i frukt og grønnsaker, slik at kroppen kan ta opp næringsstoffene bedre. Jo høyere hastighet, dess bedre. Fordelen med en høy hastighet er at cellene i maten knuses, slik at man kan nyttiggjøre opp til 97 prosent av næringsstoffene i frukt- og grønnsaker. Innergizer kan brukes til å lage mandelsmør og mye annet. Dette er vår absolutte toppmodell, og den har en rekke program som smoothie, isknusing og suppe – som den lager på fire minutter takket være den høye hastigheten på kniven, sier Risøy.

Nøtter og frø

– Vil den lyddempende kuppelen brukes, siden den er såpass stor og blenderen rask?

– Det er selvsagt opp til den enkelte. Tar du av kuppelen er det plass til høyhastighetsmikseren under overskapet, men hvis du ønsker å bruke den om morgenen – før de andre har stått opp – er det fint å ha den på siden den demper støyen godt. Kuppelen kan du ta av og på etter behov, sier Risøy.

Philips Avance Collection Innergizer har en motoreffekt på 2000 W, og ProBlend Extreme-teknologien med 45.000 omdreininger per minutt. Foto: Philips.

Avance Collection Innergizer har vært i butikken siden før sommeren, og koster 7.000 kroner. Motoreffekten er på 2000 W, og ProBlend Extreme-teknologien gjør det mulig å pulverisere harde ingredienser som rotfrukter, nøtter og frø.

– Dette er i det absolutt høyere prissegmentet av blendere, men i forhold til det den leverer er den absolutt konkurransedyktig og vel så det, sier Risøy.

– Hvordan har markedet tatt mot Innergizer?

– Vi er fornøyd med salget. Dette er selvfølgelig en høyhastighetsmikser for de spesielt interesserte, men vi har en rimeligere priset modell som det er solgt langt flere av. Avhengig av tilbehøret koster den fra 1.600 til 1.700 kroner, og den har en hastighet på 35.000 omdreininger, sier Risøy.

Powered by Labrador CMS