TELE2 MED EGNE BUTIKKER

Tele2 vil i 2013 åpne en riksdekkende kjede av egne Tele2-butikker. Satsingen skal ikke gå ut over andre salgs- og distribusjonskanaler.

Publisert Sist oppdatert

– Tele2 har vært en utfordrer i Norge siden telemarkedet åpnet på midten av 90-tallet. Vi er godt i gang med byggingen av vårt eget mobilnett, og etablering av egne Tele2-butikker vil bli nok en milepæl i vår satsing på å utvide kontakten med norske mobilkunder, sier direktør i Tele2 Privat, Jon-Ivar Bjørtomt, i en pressemelding.

Etableringen av Tele2-butikkene er i startgropa, og selskapet jakter ifølge meldingen for tiden på attraktive lokaler der folk ferdes samt personer til ledende stillinger i det nye kjedekonseptet. I Sverige har Tele2 allerede 39 egne butikker, den første åpnet i 2009.

– Tele2-butikkene skal først og fremst være et sted hvor alle norske mobilbrukere skal være trygge på at de alltid vil få de beste tilbudene og fremragende service, sier Bjørtomt i pressemeldingen.

Egne Tele2-butikker vil bli nok en milepæl i vår satsing på å utvide kontakten med norske mobilkunder

I tillegg til salg på egen hjemmeside selges i dag Tele2s produkter og tjenester i detaljistkjeder på nett og i butikk.

– Vi vil fortsatt satse tungt på tilstedeværelse i andre detaljisthandler og salg på egne nettsider. Åpningen av våre butikker i 2013 kommer som et naturlig neste steg på veien mot å gi kundene et bedre tilbud i hele mobilverdikjeden som følge av egen nettutbygging, heter det fra Bjørtomt.

Powered by Labrador CMS