CHILIMOBIL I DAGLIGVAREHANDELEN

Det ferske mobilselskapet Chilimobil får 1.150 nye utsalgssteder gjennom avtaler med Ica-gruppen og Reitangruppen.

Publisert Sist oppdatert

Dette betyr at kunder kan kjøpe startpakker og påfyllingskort i 600 Ica- og Rimi-butikker og 550 Narvesen, 7-Eleven og Shell-butikker over hele landet.

I avtalen med Reitangruppen er satsningen en bundlet løsning med telefoner levert i samarbeid med Nokia. Disse er aktiverte slik at de kan benyttes med en gang kunden har kjøpt den i butikken, og det følger med 50 kroner i ringetid.

– Vi har gjort omfattende kundeundersøkelser i forbindelse med denne lanseringen og har observert at behovet for utskiftning av telefon i vår målgruppe er stort og at de store etablerte aktørene har ignorert dette i lang tid – det gjør vi noe med. Chilimobil sørger for at kontantkortkundene får like gode tjenester som abonnementskunder, men med enda bedre priser. Det skal lønne seg å betale på forhånd, sier Harald Bøyum, daglig leder i Chilimobil, i en pressemelding.

Chilimobil sørger for at kontantkortkundene får like gode tjenester som abonnementskunder

Ekstratelefon

I første omgang er det to pakker i salg der den ene inneholder en Nokia 100 til 300 kroner og den andre en mer avansert Nokia C1-01 til 500 kroner.

– Narvesen og 7-Eleven har tidligere hatt gode erfaringer med telefonsalg. De telefonene som vi skal selge nå er gode og enkle telefoner sammen med kontantkort fra Chilimobil. Målgruppen er de som ikke ønsker en smarttelefon eller som av ulike grunner trenger en ekstra telefon og kontantkort sier Terje Noreng, kategorisjef i Reitan Convenience Norway, i meldingen.

I avtalen med Ica Gruppen vil Chilimobil selge ladekoder og startpakker i alle landets Ica- og Rimi-butikker. Ladekoder og startpakker blir tilgjengelig for kjøp i alle landets butikker fra og med i dag og kunder vil kunne finne ladekoder og startpakker ved kassene.

Mobiltopper står bak

– Vi er glade for å ha på plass Chilimobil i Ica og Rimi. Vi ønsker å være ledende innen denne kategorien og Chilimobil sitt kontantkort er et nytt og spennende tilbud til kontantkortkundene, sier kategorisjef Hans Kristoffersen i Ica Norge.

Chilimobil er en nystartet mobiloperatør som satser på kontantkortkunder. Bak selskapet står blant annet tidligere toppsjef i Telenor Mobil, Ingvild Myhre, tidligere produktdirektør i Netcom, Harald Bøyum, tidligere daglig leder i Lebara, Rune Blytt, tidligere kommersiell sjef i Netcom, Lars Ryen Mill og Egil Skibenes, gründer av Network Norway og ID-gruppen.

Powered by Labrador CMS