Power Barkarby utenfor Stockholm var en av de tre første butikkene som startet åpningsfesten mandag 9. oktober. Foto: Power

ÅPNET MED BRASK OG BRAM I SVERIGE

På åpningsdagen i Sverige passerte Power 30 millioner kroner før lunsj ved de tre første butikkene. – Dette er ny bransjerekord, melder kjeden.

Publisert

– At vi på mindre enn to måneder har bygd om 29 varehus, byttet skilt og trent opp over 1.300 ansatte i hvordan vi gjør ting i Power, synes jeg sier noe om hvor ekstremt motiverte vi har vært for endelig å kunne åpne opp i Sverige og ønske våre kunder velkommen, sier Robert van Toor, administrerende direktør i Power Sverige, i en pressemelding.

Mandag 9. oktober hold kjeden åpningsfest ved to butikker i Stockholm og én i Göteborg, og fredag samme uke skjedde det samme ved de 26 andre Power-butikkene i Sverige. Til mandagens åpning hadde de hentet inn 300 medarbeidere fra andre butikker og administrasjonen, og av disse kom 100 fra Norge.

 

Fra åpningen av Power Barkarby. Foto: Power

Overtok 1. august

Power overtok MediaMarkt i Sverige formelt fra 1. august, ved at den tyske elektronikkgiganten Ceconomy og deres datterselskap MediaMarktSaturn solgte alle aksjene i MediaMarkt Sverige til Power Sverige. Samtidig gikk MediaMarktSaturn inn med 20 prosent eierandel i Power Sverige, mens norske Power International eier de resterende 80 prosentene.

Nå kjører vi, Sverige!

Først ut med åpningsfest var butikkene i Barkarby og Heron City i Stockholm, samt i Högsbo i Göteborg.

– Bilene strakte seg langt i oktobersolen, samtidig som humøret var på topp. Tusenvis av nysgjerrige kunder sto i kø for å besøke varehusene som åpnet klokken 07.00, melder Power i pressemeldingen.

 

Robert van Toor. Foto: Power

Nå kjører vi!

– Endelig er vi i gang på ordentlig. Nå kjører vi, Sverige! Alle de fantastiske medarbeiderne jeg har snakket med i dag forteller det samme; vi har en helt gal og fantastisk første dag i Stockholm og Göteborg, sier van Toor i pressemeldingen.

Den første kunden stilte seg i kø i 20.30-tiden søndag kveld, utenfor Power Barkarby.

– Klokken 07.00 ble det holdt innvielsestale og båndklipping, før alle handleglade kunder ble ønsket velkommen inn til en heldagsfest med kampanjepriser, konkurranser og kaffe. For å kunne håndtere køene og fortsatt opprettholde best mulig service, har hvert varehus blitt forsterket med dyktige medarbeidere fra hele landet og 20 ekstra kasselinjer har blitt opprettet, skriver Power i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS