NYE POWER-LOKALER PÅ HUSNES

Power Husnes har fått egen inngang og parkering rett utenfor. Foto: Trond Erik Jacobsen

– Vi har sterk tro på Power-konseptet, og venter en vekst på 20-30 prosent i de nye lokalene i Husnes storsenter, sier Trond Erik Jacobsen.

Publisert
Trond Erik Jacobsen (f. v.), Roger Engedal og Kjell Inge Nissestad under åpningen av Power Husnes. Foto: Trond Jacobsen

Han er eier og arbeidende styreleder i Brødr. Jacobsen Handel, som blant annet driver de tre Power-butikkene på Raglamyr i Haugesund, på Stord og Husnes.

Den 18. april var han med på åpningen av den nye butikken i Husnes storsenter.

– Tidligere lå butikken langt inne i senteret, med felles inngang med de andre butikkene. Butikken var stort sett i gammel Expert-drakt, med Power-logo. Nå er den flyttet til forsiden av storsenteret, med egen inngang og parkering rett utenfor, og er innredet med det nyeste Power-konseptet, sier Trond Erik Jacobsen til fagbladet Elektronikkbransjen.

 

Norema-kjøkken

Power Husnes har fått kjedens nyeste innredning. Foto: Trond Erik Jacobsen
Power Husnes har fått egen utstilling med Norema-kjøkken. Foto: Trond Erik Jacobsen

Power-konseptet har bidratt til kraftig vekst i butikkene våre

Han sier butikken er blitt flott, lys og moderne, og det er også blitt plass til en kjøkkenutstilling fra Norema.

– Vi har allerede solgt kjøkken i butikkene våre i Haugesund og på Stord i en del år, og har sett at salgstallene øker. Nå håper vi det samme vil skje på Husnes, og sammen med Power-konseptet som har bidratt til kraftig vekst i butikkene våre har vi store forventninger til Husnes, sier Jacobsen.

Tidligere eier Trond Jacobsen var sammen med franchise-sjef Anders Normandbo (i figuren) med på åpningen. Foto: Trond Erik Jacobsen

Butikksjef ved Power Husnes er Kjell Inge Nissestad, som er tidligere eier av butikken.

– Sammen med sønnen Andreas Nissestad driver han butikken med en eksepsjonell god kundeservice, sier Jacobsen.

 

Far var med

Med på åpningen var også hans egen far, Trond Jacobsen, som er tidligere eier av selskapet og tidligere styreleder i både Expert-kjeden og Elektronikkforbundet.

– Han er fortsatt med, og ser til at alt går ordentlig for seg. Vår daglige leder, Roger Engedal, er også med på åpningen, samt folk fra våre andre butikker og kjeden. Blant disse er Powers franchise-sjef Anders Normandbo, som under åpningen tro til og iførte seg Power-figuren, sier Trond Erik Jacobsen.

Powered by Labrador CMS