TEKNIKMAGASINET FORNØYD I NORGE

Den svenske butikkjeden Teknikmagasinet har 25 butikker i Norge, og er svært fornøyde med etableringen i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver selskapet i en pressemelding. I september åpnet en ny butikk på Vestkanten Storsenter i Bergen, og den 24. oktober på Sørlandssenteret i Kristiansand.

– Det er utrolig moro for oss at det går så bra på det norske markedet. I Sverige har vi vært veletablerte siden 90-tallet, og nå begynner det virkelig å komme seg i Norge også. Vi får stadig inn forespørsler fra både kunder og kjøpesentre i Norge om hvor vi skal åpne nye butikker, sier administrerende direktør Jannis Östlund i meldingen.

Han viser til at elektronikkbransjen har hatt det tungt, spesielt i Sverige der store kjeder har gått konkurs eller avsluttet virksomheten sin. Men Teknikmagasinets 113 butikker i Sverige, Norge og Finland går ifølge direktøren selv så det suser.

Vi får stadig inn forespørsler fra både kunder og kjøpesentre i Norge om hvor vi skal åpne nye butikker

Servicesatsing

– Vi tror at grunnene til at vi klarer oss så bra er det brede sortimentutvalget, de pressede prisene, en svært gjennomtenkt plassering av butikkene samt at vi satser steinhardt på god service. Folk liker rett og slett den personlige kontakten vi tilbyr kundene våre, sier Östlund.

Det siste virksomhetsåret ble avsluttet i april 2013 og viste at Teknikmagasinet omsatte 780 millioner SEK, sammenlignet med 716 millioner året før.

Teknikmagasinets 25 norske butikker ligger i Oslo-området, Bergen-området, Trondheim, Tromsø, Sandnes, Kristiansand, Porsgrunn, Hamar, Sandefjord, Skien og Jessheim. Forhandlerkjeden profilerer seg med et bredt utvalg innen blant annet hjemmeelektronikk, gadgets, husholdning og personlig pleie.

Powered by Labrador CMS