Libratone Spotify Connect

Pressemelding fra Libratone 26. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Libratone får støtte for Spotify Connect

Nå kan du sømløst strømme millioner av sanger fra Spotify direkte til Libratones trådløse høyttalere.

De danske lydpionerene i Libratone har annonsert at deres trådløse høyttalere Zipp og Loop vil støtte Spotify Connect fra 15. juli. Spotify Connect, utviklet av den populære musikkstrømmetjenesten Spotify, lar brukeren strømme millioner av sanger fra Spotify til wifi-tilkoblede Libratone-høyttalere uten at musikken stopper ved innkommende samtaler. Spotify Connect reduserer også batteriforbruket på telefonen siden musikken blir strømmet via internett og ikke via telefonen.

– Målet vårt er å frigjøre musikken fra den tradisjonelle måten å lytte på og utnytte de mulighetene som moderne strømmeteknologi kan tilby. Vi er glade for å tilby Spotify Connect til kundene våre. Ved å gjøre Libratone-høyttalerne til en integrert del av Spotify, kan brukerne nyte en sømløs og uavbrutt musikkstrømmeopplevelse, sier Tommy Andersen, CEO i Libratone.

Spotify Connect kommer som standard på nye Libratone Zipp og Loop høyttalere. Eksisterende eiere av Zipp eller Loop kan få Spotify Connect ved å oppgradere programvaren på høyttaleren. Dette gjøres enkelt ved å laste ned den nyeste versjonen av Libratone-appen for iOS på Apple AppStore fra 15. juli eller Android appen fra Google Play i løpet av juli.

Libratone Zipp og Loop høyttalerne har en unik design og fremhever den trådløse og bærbare lytteopplevelsen. Høyttalerne bruker Libratones patenterte FullRoom™-teknologi som gir en 360-graders lydopplevelse. Begge modellene kommer også med Libratones karakteristiske ulltrekk som enkelt kan tilpasses personlig smak og interiør.

For å bruke Spotify Connect, må kunden laste ned Spotify-appen til en smarttelefon eller nettbrett, og ha et aktivt Spotify Premium-abonnement. Har man ikke en Spotify-konto, kan man prøve tjenesten i en gratis prøveperiode på 30 dager.

Powered by Labrador CMS