HP Officejet 150 Mobile All-in-One

Pressemelding fra HP 14. mai 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Hewlett-Packard lanserer verdens første mobile alt-i-ett-blekkskriver

HP Officejet 150 Mobile All-in-One er en kompakt og solid skriver med elegant design. Skriveren er liten og hendig og veier kun 2,9 kg slik at den er enkel å ta med seg. Et medfølgende litiumbatteri skriver ut opptil 500 sider på én full lading og skriveren har muligheter for tilkobling til bilens strømuttak.

Med denne mobile skriveren kan du skrive ut, kopiere og skanne når og hvor det passer deg. Du kan skanne til PC, e-post, USB-stasjon eller minnekort og konverte dokumenter til PDF- og JPEG-filer. Skriveren har en 5.99 cm stor berøringsskjerm og via innebygd bluetooth kan du kan du skrive ut fra utvalgte notebooks og smarttelefoner.

«HP Officejet 150 Mobile All-in-one er skriveren for forretningsfolk på farten og for alle som har behov for en egen skriver i bilen, på konferanse, eller rett og slett en mobil skriver», sier Elin Øien, Produktsjef for blekkskrivere i HP Norge.

«Skriv ut når det er praktisk for deg og vær produktiv også når du er på farten.»

Med en hendig skulderveske spesielt designet for skriveren, kan du enkelt ta med deg HP Officejet Mobil 150 hvor du måtte ønske.

Skriveren er tilgjengelig i Norge fra midten av juli.

Powered by Labrador CMS