HTC Desire 500

Pressemelding fra HTC 7.august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HTC presenterer sin nyeste mellomklasse smartphone, Desire 500

HTC forsyner sin nye Desire 500 smartphone med en kraftig prosessor og et fremragende kamera med Video Highlights-funksjon.

HTC, en global leder innenfor mobil innovasjon og design, annonserer nå den nye HTC Desire 500 i Europa. HTC Desire 500 er en kraftig mellomklasse-mobil som lanseres med en 1.2GHz quad-core prosessor, HTC BlinkFeed og et fremragende kamera med Video Highlights-funksjon, som forvandler dine bilder til 30-sekunders videoklipp, tilsatt musikk og temaer. Det nye medlemet av Desire-serien er designet med henblikk på de som krever ekstraordinære mobilopplevelser, til en overkommelig pris. HTC Desire 500 vil være tilgjengelig i Norge innen utgangen av Q3, og finnes i en lekker skinnende sort og en glansfull hvit med isblå kanter.

”Desire-serien har blitt kjent for å bringe de beste mobile opplevelsene til det brede markedet, og Desire 500 er ikke noe unntak”, uttaler Peter Frølund, Managing Director for HTC Nordic. ”Denne smartphone er perfekt for folk i farten, som raskt og enkelt vil holdes ajour med siste nytt og oppdateringer, samtidig som at brukeren tilbys et fremragende kamera, som takket være Video Highlights-funksjonen automatisk vekker dine opplevelser til live”.

Opplev dine bilder på en helt ny måte

Med Desire 500’s 8MP kamera er du alltid sikret en flott gjengivelse av dine opplevelser, da den i kraft av den dedikerte HTC ImageChip prosessoren er skapt for å ta spektakulære stillbilder og HD-videoer. Frontkameraet på 1.6MP gjør det likeledes lett å ta selvportretter i høyeste kvalitet. Med et veld av redigeringsverktøy kan du redigere dine bilder akkurat som du vil, feks ved hjelp av et bredt utvalg av kreative filtre, eller funksjonen ’Alltid smilende,’ så du alltid er sikret gode bilder. Del dem deretter med venner og familie på dine foretrukne sosiale nettverk - alt sammen direkte fra Desire 500.

Med Video Highlights forandres måten begivenheter deles på. Funksjonen forvandler dine bilder og videoer fra en hel dag eller en spesiell hendelse til en 30-sekunders video, tilsatt temaer og musikk. Overgangen mellom bildene er matchet til musikkens tempo, så du får en profesjonell video uten å måtte løfte en finger.

Ditt favorittinnhold live på din startskjerm

HTC Desire 500 introduserer HTC’s kritikerroste BlinkFeed-funksjon til Desire-serien. HTC BlinkFeed vises på en fremragende 4.3” skjerm og forvandler din startskjerm til en skreddersydd strøm av informasjon, hvor du enkelt får et overblikk over de seneste nyheter og oppdateringer fra dine sosiale nettverk – alt sammen samlet på ett sted.

På HTC BlinkFeed linkes det hver dag til mer enn 10.000 lokale og internasjonale artikler fra noen av verdens førende medievirksomheter. I Norge samarbeides det med flere livsstilsmedier, såsom ELLE, Lyd og Bilde og Teknofil, og det kommer hele tiden flere til.

En smartphone, som passer selv til den travleste livsstil

Forsynt med en 1,2 GHz quad-core prosessor, tilbyr HTC Desire 500 multitasking i høyt tempo, super-rask internettsurfing og mulighet for gaming i høy grafisk kvalitet - og med understøtte av et microSD-kort på opp til 64GB, trenger du ikke bekymre deg for lite plass til bilder, video, apps og spill.

Tilgjengelighet

Den nye HTC Desire 500 vil være tilgjengelig i Norge innen utgangen av Q3 2013.

Powered by Labrador CMS