HTC Desire C

Pressemelding fra HTC 15. mai 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HTC LANSERER DESIRE C, SIN NYESTE SMARTTELEFON MED BEATS ADUIO

Nye HTC Desire C – glimrende, underholdende og med gode forbindelser

Etter den vellykkede lanseringen av HTC One-serien, avduket i dag HTC sin nyeste telefon, HTC Desire C. Med Beats Audio™-teknologi er Desire C en rimelig smarttelefon som lar deg høre musikken slik som artisten har laget den. HTC Desire C lar deg også enkelt administrere ditt faglige og personlige liv og dele de øyeblikkene som former dem. HTC Desire C fås i rødt, hvitt og svart, med HTC Sense 4.0 og Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Den er perfekt både som din første smarttelefon eller som en oppgradering fra din eksisterende. Med et kraftig batteri og tilgang til tusenvis av programmer, spill, musikk og filmer gjennom Google Play, er du alltid oppkoblet og underholdt uansett om du er på jobb, hjemme eller på farten. "En av de tingene folk bruker telefonen mest til, er å lytte til musikk. Så det er viktigere enn noensinne at vi leverer den energien og de følelsene som musikerne skaper i studioet," sier Peter Frølund, Nordisk direktør i HTC. "HTC Desire C tilbyr kundene flott design, enkel tilgang til innhold og hurtig forbindelse – noe som gjør den til en allsidig og brukervennlig smarttelefon.

Suveren lyd uten kompromiss

HTC Desire C leverer kraftig og fyldig studiolyd, noe som er et resultat av optimalisert Beats Audio og en fantastisk maskinvare. Denne blandingen gir en rik og klar lydopplevelse til kundene, enten de lytter til musikk eller spiller spill. Førsteklasses design på et helt nytt nivå HTC Desire C kombinerer en solid metallramme og finmekanikk – perfekt til dem som ønsker en førsteklasses designet telefon. Med en mikroboret øretelefon for supertydelige samtaler, et ultravinklet display og et kameradeksel i metall tilbyr denne kompakte smarttelfeonen det flotteste design og brukervennlighet i sin klasse.

Designet for deling

Ved å pakke den nyeste mobilteknologien inn i en flott, iøynefallende design, gjør HTC Desire Cs pulserende 3,5 tommer HVGA-skjerm det enkelt å surfe på webben, se på bilder eller kontakte venner og familie. Hvis du liker å dele dine personlige opplevelser med ditt sosiale nettverk, lar HTC Desire Cs 5 megapiksler kamera og umiddelbar deling deg poste et øyeblikk bare noen få sekunder etter at det ble fanget. Gjennom HTC Desire Cs dype integrasjon med Dropbox og 25 GB gratis online lagringsplass[i], har du også frihet til å sikkerhetskopiere, bla gjennom og dele flere tusen bilder, videoer og dokumenter, enten de lagres lokalt eller i nettskyen. For å sikre at HTC Desire C holder tritt med nye mobiltjenester etter hvert som de blir tilgjengelige, har denne modellen også integrert NFC, slik at brukerne kan foreta innbetalinger eller hente informasjon og tilbud.

Tilgjengelighet HTC Desire C er tilgjengelig i utvalgte markeder fra denne måneden av.

[i] 25 GB gratis lagringsplass i Dropbox er gratis i to år fra aktivering.

Powered by Labrador CMS