HTC ONE (M8)

Pressemelding fra HTC 25. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

DEN BESTE HAR BLITT ENDA BEDRE: VI PRESENTERER HTC ONE® (M8)

HTC One®(M8) har en banebrytende design, helt nyeSense™ 6,HTC Duo Cameramed avansert bildeteknologi, og intuitivHTCMotion Launch™– det gir en brukeropplevelse uten sidestykke for smarttelefonbrukere i 2014.

HTC, en global leder innen innovasjon og design, viste i dag frem HTC One® (M8) – en ultimat videreutvikling av den prisbelønte HTC One (M7). HTC One (M8) lanseres i metallgrå (Gun Metal Grey)[1] og med helt nye Sense™ 6. Metalldekselet i unibody-design har en smartsensor-hub som forutserdine behov, mens Motion Launch™-styring gjør det enklere å utføre vanlige oppgaver. En ny teknologi med dobbelt kamera, Duo Camera, gir kreative bilder med profesjonelt utseende og flotte effekter, og HTC BoomSound™ setter igjen en ny standard for lydkvaliteten i smarttelefoner.

Peter Frølund, Vice President UK & Nordic regions, sier: «I 2013 introduserte vi den beste smarttelefonen i verden, men vi sluttet aldri å utfordre oss selv og status quo i denne kategorien. Vi er pionerer når det gjelder mobilinnovasjon, og vi vil alltid fortsette med å designe og utvikle enheter som overrasker, inspirerer og endrer smarttelefonbransjen. I dag er jeg stolt over å lansere den mest attraktive, intuitive og avanserte telefonen bransjen har sett til dags dato – HTC One (M8).»

Vakker design tvers igjennom

HTC One (M8) representerer nok et gjennombrudd i design og kvalitet. Dekselet har fått ny design for å gi telefonen et enda mer tiltalende utseende. Det er vakkert, solid og laget av kvalitetsmetall i ett stykke som går helt opp til HD-skjermen (1080p) på 5 tommer. Det har tynne, avsmalede kanter, myke linjer og ligger godt og naturlig i hånden. 

HTC One (M8) har Qualcomm Snapdragon 801-prosessor, det nyeste Android 4.4-operativsystemet og helt nye Sense 6, som har fått en helt ny design og en renere og mer iøynefallende stil. Med Sense 6 får brukeren flotte fargetemaer som kan tilpasses, og en mer intuitiv og personlig brukeropplevelse.

Et sprang fremover for bildeteknologien i smarttelefoner

Med HTC One (M8) får mobilkameraer en helt ny dimensjon: Dette er verdens første smarttelefon med et dobbelt kamera utstyrt med HTCs innovative UltraPixel-modul, en dobbel blits og videopptak i full HD (1080p). Resultatet er flotte bilder under alle lysforhold og rik høykvalitetsvideo. Et frontkamera på fem megapiksler med vidvinkel gjør det også enkelt å ta flotte selfie-bilder.

Det doble kameraet har, i tillegg til UltraPixel-modulen, en dybdesensor som registrerer detaljert dybdeinformasjon i en scene og muliggjør en rekke vakre og kreative effekter. Nå kan du gjøre mer med bildene enn noen gang før.

Profesjonelle portretter lages umiddelbart ved å endre fokus i bildet etter at det er tatt med UFocus™. Bakgrunnen kan endres med kreative effekter ved hjelp av Foregrounder for å fremheve motivet i forgrunnen. Bildene kan også få en «touch» av årstiden ved hjelp av Seasons-animasjonene.  Med «klipp og lim»-funksjonen kan familie og venner flyttes fra et bilde og inn et helt annet, og med Dimension Plus får bildene et unikt perspektiv: Bildet kan vises i en helt ny vinkel ved bare å vende på skjermen.

Den avanserte kamerateknologien arbeider også i det skjulte: Fordi kameraet registrerer bilder med én gang det slås på, vises umiddelbart det skarpeste bildet når lukkerknappen aktiveres. Kameraet fokuserer med en lukkerhastighet på 300 millisekunder, noe som gir fantastisk skarpe bilder av motiver i bevegelse. Når det er nødvendig med blits, velger den doble LED-blitsen automatisk den beste lystonen og intensiteten. Resultatet er profesjonelle bilder med mest mulig naturlige hudfarger.

HTC Sense-designerne har ikke bare hatt fokus på å lage spennende muligheter for å ta bilder, de har også prioritert gallerifunksjonen og introdusert Image Match: et visuelt søkeverktøy som intuitivt flytter alle bilder med et bestemt emne til ett album.

HTC One (M8) har også integrert en Slow Motion-modus. I denne modusen kan du ikke bare ta opp en full HD-video i sakte film, men du kan også senke farten i deler av videoen for å oppnå et sterkere inntrykk av dramatikk og handling.

Vis frem, samarbeid og del –  HTC Zoe er blitt mer sosial

HTC Zoe er blitt en mer sosial plattform med flere muligheter for deling i 2014. Du kan laste opp Zoe Highlight-videoene til nettverksstrømmen din slik at alle kan se dem, og invitere venner i nettverket ditt til å legge inn bilder, videoer og musikk. [2] Det beste innholdet kan settes sammen i en strøm med høydepunkter over den originale versjonen i strømmen din.

Med lanseringen av HTC One (M8) blir det nye HTC Zoe-nettverket tilgjengelig for alle Android-brukere via Google Play™ i løpet de kommende månedene.

Motion Launch – praktiske bevegelsesstyrte snarveier

Med lanseringen av Sense 6 får HTC One (M8) funksjoner som gir produktet en sjette sans. Motion Launch kan for eksempel umiddelbart registrere miljøet telefonen er i. Takket være intuitive og energieffektive bevegelses- og nærhetssensorer som styres av en sentral hub, kan brukeren automatisk samhandle med telefonen uten å skru på skjermen. Et enkelt sveip aktiverer enheten. Den automatiske svarfunksjonen, Auto Answer, gjør at brukeren kan svare på et anrop bare ved å løfte telefonen til øret uten å berøre skjermen – det er et praktisk verktøy hvis telefonen ringer mens man jobber i hagen eller vasker opp – og ved å trykke to ganger på skjermen skrus den av og på, noe som gjør vanlige oppgaver mye enklere.

HTC Dot View™ Case – beskyttelse i retrostil

En fremragende telefon fortjener et deksel som beskytter og utvider telefonens innovative design og bransjeledende funksjonalitet. Det nye HTC Dot View-telefondekselet er Sense 6-optimalisert og viser varsler og hendelser i en retro, punktmatrisestil. Ved å trykke to ganger kan du aktivere Motion Launch eller sjekke klokka, været eller varsler om nye SMS-er, e-poster eller anrop – uten at du i det hele tatt trenger å ta på eller vise skjermen.

Ekstrem strømsparingsmodus – ekstra standby-tid uten ekstra kostnader

Dette er ikke alt. HTC har også endret måten folk bruker telefonbatteriet på. I den originale HTC One (M7) optimaliserte HTC strømforbruket slik at brukerne fikk mest mulig ut av telefonen sin. Med HTC One (M8) tar de dette til et helt nytt nivå med et batteri som varer 40 % lenger. Vanlig strømsparingsmodus gir en flott opplevelse, men HTC har også inkludert en ekstrem strømsparingsmodus som gjør at batteriet varer enda lenger. Når det er helt ladet, varer batteriet i to uker, men telefonen kan fortsatt motta anrop, SMS-er og e-post – perfekt for reising. Modusen aktiveres enten manuelt eller automatisk og gir 60 timer lenger standby-tid med 20 % strøm, 30 timer med 10 % strøm, 15 timer med 5 % strøm og så videre. Uansett om du er ute sent en kveld eller på fjelltur, så trenger du ikke lenger bekymre deg for at batteriet skal gå tomt.

Bedre lyd med den nyeste BoomSound-teknologien

HTC One (M8) tar igjen lydopplevelsen for smarttelefoner til nye høyder. Den nyeste BoomSound-teknologien gir en omsluttende kraftig og krystallklar lyd med rike toner fra bass til treble. HTC One (M8) produserer 25 % høyere lyd enn føruten at det går på bekostning av kvaliteten. Den har nye doble fronthøyttalere med nye forsterkere, høyttalerrom med ny design og skreddersydd lydprofil for en sann høydefinisjons lydopplevelse.

BlinkFeed™ – nyhetene dine rett til startskjermen

HTC BlinkFeed er nå mer intuitiv med kontinuerlig rullefunksjon for bedre flyt, fliser som kan tilpasses og en ny, ren layout som presenterer artikler på en måte gjør det enkelt å lese dem. Med lanseringen av en ny SDK, som lar partnere integrere sitt eget innhold, kan brukere enkelt finne og registrere seg på nye nyhetskilder, i tillegg til at de kan lage tilpassede strømmer umiddelbart for et hvilket som helst emne: sport, film, shopping ... Denne funksjonen sørger for at enhver får de nyhetene som er mest relevante for seg. News Bundles samler alle artikler og Twitter-meldinger om samme emne og har mer enn 1000 innholdspartnere, som nå er tydelig kategorisert på én side. Det har aldri vært enklere å følge med på de mest interessante nyhetene[3].

Enkelt å holde seg i form

Med HTC One (M8) kan du få hjelp til å holde deg i form og holde motivasjonen oppe ved å kombinere den intelligente, strømsparende sensor-hub-en med den forhåndsinstallerte Fitbit-appen/Fitbit.[4] Du kan også bruke telefonen sammen med en av Fitbits utvalg av målere for å få tilgang til avanserte funksjoner som søvnregistrering og smartalarm, eller for å registrere data når du trener uten telefonen. Du kan sette deg treningsmål og se resultatene dine direkte på BlinkFeed-startskjermen uten at du må gjøre noe ekstra.

Sense TV

Fjernkontrollen på HTC One (M8), den eneste fjernkontrollen du trenger, har blitt designet på nytt og fungerer nå også som en interaktiv tilleggsskjerm. Med den kan følge med på samtaler på internett om programmet du ser på: Offisielle Facebook- og Twitter-strømmer er integrert sammen med de nyeste kommentarene fra de sosiale nettverkene dine. Sense TV viser også statistikker for de ti mest populære idrettene i verden. Sportsfans får tilgang til de nyeste resultatene, kampstatistikkene og direkte oppdateringer fra kamper de må få med seg, samtidig som de ser på en annen kamp på hoved-TV-skjermen.

Lokal tilgjengelighet

HTC One (M8) vil være tilsalgs hos alle de største forhandlerne i Norge fra og med fredag 4. april 2014, blandt annet hos Telenor og Netcom.

Global tilgjengelighet

HTC One (M8) kan kjøpes hos mer enn 230 forhandlere verden over.

Powered by Labrador CMS