HTC One Max

Pressemelding fra HTC 14. oktober 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

NÅ KOMMER HTC ONE I SUPERSIZE FORMAT

HTC, en global leder innenfor mobil innovasjon og design, annonserer i dag HTC One max – en supersize smarttelefon som viderefører HTC One’s prisvinnende design, funksjonaliteter og ytelse til en større skjerm. En ny fingeravtrykkskanner samt alle de roste features, HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ og HTC BoomSound™, kombinert med det helt nye HTC Sense 5.5 er alle medvirkende til fortsatt å gi den beste smarttelefon-opplevelse noensinne.

"Med annonseringen av HTC One max, finnes det nå en HTC One smarttelefon til alle, uansett hvilken skjermstørrelse man foretrekker. HTC One-serien bygger på kvalitet og revolusjonerende nyskapelser, og HTC One max er intet unntak," uttaler Peter Frølund, Managing Director for HTC Nordic. "Oppgraderingen til HTC Sense 5.5 vil gi deg våres mest fantastiske mobilopplevelse til dags dato, og HTC One max har både størrelse og batterilevetid til å oppfylle selv de mest krevende behov."

Stor og kraftfull

HTC One Max’s 5.9" full HD1080p skjerm er perfekt til å se bilder, videoer og film på når du er på farten. En quad-core Qualcomm ® Snapdragon™ 600-prosessor med en 1,7 GHz CPU gir sensasjonell ytelse, og med HTC One max får du samtidig ultra-levende videoer og fantastisk lyd. Så enten du ser HD-videoer, spiller spill eller sjekker de seneste nyheter online, ser HTC One max skarp ut og fungerer som en drøm.

Den innebygde hukommelsen på 16GB kan utvides med et microSD kort eller med de 50GB gratis Google Drive online lagringsplass som utelukkende tilbys til HTC One max eiere[1].

Eksepsjonell batteritid

HTC One max kan holde hele dagen med kraftig innebygget batteri på 3300mAh. Dessuten gir HTC Power Flip Case, som kan kjøpes separat, både beskyttelse og ekstra power, når du behøver det.  HTC Power Flip Case er et stilfullt cover med et innebygd 1150mAh batteri, som sikrer at HTC One max kan leve opp til det mest intensive smartphone forbruk.

Bekvemmelighet for hånden Den gjennomsnittlige bruker av en HTC smarttelefon sjekker telefonen sin utallige ganger i løpet av en dag. Derfor hilser HTC One max deg en ny epoke av bekvemmelighet og avanserte funksjonaliteter velkommen. Takket være den innebygde fingeravtrykkskanneren. Skanneren er plassert på baksiden av telefonen og gir brukeren mulighet til å låse opp skjermen på en rask måte. Dessuten kan man definere opp til tre programmer, som ens forskjellige fingre kan aktivere og dermed får man raskt adgang til sine favorittapps.

Mer innhold enn noensinne før

Den nye Sense 5.5 oppdateringen, som lanseres på HTC One Max, inneholder en mere personlig utgave av HTC BlinkFeed. Den kan tilpasses ytterligere ved å skreddersy sitt innhold, samt integrasjon med ledende innholds leverandører. Som Instagram og Google+. Det kan også downloades opp til 120 artikler, som kan leses offline.  Dette gjør  BlinkFeed ideell for å vise dine viktigste nyheter når du er på farten.

Ultimativ bildeteknologi Takket være HTC’s UltraPixel kamerateknologi, HTC Zoe, som bringer dine bilder til live, og et 2.1MP front kamera, fanger  HTC One max fantastiske bilder og full HD 1080p videoer. Den nye feature Dual Capture gjør det mulig å fange minneverdige øyeblikk, samt din reaksjonon på hendelsen i ét og samme bilde eller video. Dette gjøres ved å benytte front og bak kameraene samtidig.

Flere bildebehandlingsmuligheter introduseres i funksjonen Video Highlights. Her kombineres dine bilder og videoer som skaper en komplett mini-film med både soundtrack og visuelt tema etter eget ønske. Med HTC One max kan du nå gjøre dine Video Highlights lengre enn 30 sekunder[2].

Design i toppklasse

HTC One max, som vil være tilgjengelig i Glacial Silver, er utført i samme prisvinnende design som resten av HTC One-serien og gir brukeren en komplett helhetsopplevelse, hvor design og innhold går hånd i hånd.

Tilgjengelighet

HTC One max vil være tilgjengelig i Norge innen utgangen av november 2013.

[1] 50GB online lagringsplass er gratis I to år. Krever registrering til en Google konto. Etter utløp gjelder det andre regler. For mere informasjon, se support.google.com/drive/?p=drive_offers_htc.

[2] Benyt ikke materiale med copyright i forbindelse med Video Highlights uden, at du har fået tilladelse fra ejeren. 

Powered by Labrador CMS