HTC One Mini Glamour Red

Pressemelding 22. oktober 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sett kulør på tilværelsen med HTC One mini

HTC One mini lanseres nå i en stilren rød farge, og med tilsammen fire fargevarianter på hyllene er det nå noe for enhver smak.

I sommer ble HTC’s prisbelønte toppmodell, HTC One, lansert i den elegante fargevariant Glamour Red som har vært et populært alternativ til de klassiske fargene sølv og sort. HTC One mini følger nå etter og introduseres i en flott rød nyanse, og dermed får også fans av den mindre One-modellen muligheten for å få en rød smartphone.

HTC One mini viderefører alle de beste funksjonene fra HTC One i en lommevennlig størrelse, og du får dermed både HTC ZoeTM, HTC BlinkFeedTM og HTC BoomSoundTM.

Med introduksjonen av den røde HTC One mini kan man nå få HTC One mini i fire unike farger på samme måte som den populære storebroren, HTC One. Med sølv, sort, rød og blå er det noe for enhver smak, enten om du vil ha avdempet eleganse eller ekstra kulør på tilværelsen. 

Den blå versjonen av begge modeller ble nylig annonsert, og HTC One blå forventes i butikkene i løpet av et par uker, mens HTC One mini blå kommer i november.

Tilgjengelighet

HTC One mini i Glamour Red vil være tilgjengelig i Norge i løpet av Q4.

Powered by Labrador CMS