HTC ONE X+

Pressemelding fra HTC 2. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HTC LANSERER HTC ONE X+ - HTC'S BESTE SMARTTELEFON HAR BLITT ENDA BEDRE

HTC annonserer også at det er en oppgradering til SenseTM 4+ med Android Jelly Bean til HTC One X og HTC One S.

HTC, en global leder innen mobil innovasjon og design, har i dag avduket HTC One X+, en oppdatert versjon av den prisbelønte HTC One X som kjører HTC SenseTM 4+ på Android™ Jelly Bean. HTC One X+ kombinerer ikonisk design med et fantastisk kamera og gir brukeren en suveren lydopplevelse, akkurat som resten av One-serien. Den har enestående ytelse og er utstyrt med en signifikant forbedret batterilevetid og forbedret intern lagringsplass. "Vi tar HTC One X til et nytt nivå med introduksjonen av den nye HTC One X+", sier Peter Frølund, Managing Director HTC Nordic. "Våre kunder vil oppleve super rask surfing, et enda mer fantastisk kamera og en enda mer suveren lydopplevelse med Beats Audio."

Bedre yteevne og større hukommelse

Med en 1,7 GHz quad-core NVIDIA® Tegra® 3 AP37 prosessor og 64 GB internt minne tilbyr HTC One X+ opp til 27% mer fart og kraft enn HTC One X[1], noe som gjør HTC One X+ til den mest avanserte Android smarttelefon på markedet. HTC One X+ er designet for å være lynrask, hvilket gjør det mulig å oppleve raskere surfing, mer flytende spill, bedre grafikk og rask nedlasting. Alt dette helt uanstrengt når brukeren er på farten.

Bedre batteri

I tillegg til økt ytelse, introduserer HTC One X+ betydelig forbedret batteri med en 2100 mAh batteri som gir brukerne opp til 37% mer tid til å snakke, surfe på nettet og nyte sin favorittmusikk eller videoer[2].

Bilder, musikk og film

Ved å kombinere de fantastiske kamerafunksjonene fra forgjengeren[3] med en rekke nye intelligente funksjoner, takket være SenseTM 4+, er HTC One X+ designet for å levere den mest fantastiske kameraerfaringen på en smarttelefon.

Portrettbilde

Nå er det også mulig å ta bedre portrettbilder med frontkameraet. Gjennom den nye portrett-innstillingen på kameraet foran, er det mulig å ta bilder med høy kvalitet på kameraet som automatisk jevner toningen i huden for et mer vakkert resultat.

Sightseeing-modus

Sightseeing-modus gir brukeren trygghet for at kameraet alltid vil være klar til å fange øyeblikket - med ett trykk på av/på knappen aktiverer du skjermen og gir direkte tilgang til å bruke kameraet. I tillegg er det nå mulig å få vist sitt galleri enten gjennom hvor eller når ens bilder er tatt.

Musikk med Beats AudioTM

Eksklusivt tilgjengelig på HTC smarttelefoner. Beats AudioTM gir suveren, studio-kvalitets lyd og leverer den mest oppslukende lydopplevelsen med en forbedret lyd profil, ferskere vokal og detaljerte høyder til musikken din, spill, filmer og videoer.

HTC Watch og Video-hub

Med eksklusiv tilgang til masser av filmer via HTC Watch 2.0, vil One HTC X+ appellere til både den ivrige filmentusiasten og de som kun ser film av og til. Kombinert med innføringen av video-hub, en ny funksjon i SenseTM 4+, vil du for første gang kunne samle all din videounderholdning på ett sted.

Enkelt oppsett med Kom i gang

En ny nettjeneste i HTC One X+, HTC Kom i gang, guider brukeren veldig enkelt og trygt gjennom oppsett og tilpasningsprosessens via en nettleser på ens computer. Siden er laget for å sikre at brukeren kommer godt i gang og får mest mulig ut av sin nye HTC. Med ett trykk vil brukerens HTC gjenspeile innstillingene og programmene som er valgt på HTC Kom i gang. Besøk start.htc.com for flere detaljer.

Tilgjengelighet

HTC One X+ vil være tilgjengelig i Europa og Asia fra oktober. Android Jelly Bean med HTC SenseTM 4+ oppdatering er planlagt å begynne å rulle ut til HTC One S og HTC One X fra oktober. Tilgjengeligheten av HTC One X+ og Android Jelly Bean vil bli annonsert separat i Nord-Amerika av HTC i nær fremtid.

________________________________________

[1] HTC One X+ (ikke LTE) er opp til 27% raskere enn HTC One X (ikke LTE). Kilde: HTC intern testing

[2] HTC One X+ har opptil 37% mer taletid enn HTC One X, tilsvarende ca. 4,7 timer mer taletid enn HTC One X. Kilde: HTC intern testing

[3] 8MP kamera med en f2.0 blenderåpning, bakgrunnsbelyst (BSI) sensor Video Pic, HDR og serieopptagelser med ett enkelt trykk. Se mer på www.htcnews.no

Powered by Labrador CMS