NY NORDISK SJEF I HTC

Jan Costa Thiele tar over jobben som nordensjef for mobilprodusenten HTC. Han har tidligere vært sjef for HTC i Tyskland.

Publisert Sist oppdatert

Thiele overtar ansvaret for det nordiske markedet etter Peter Frølund, som fortsetter som administrerende direktør for Storbritannia og Irland. Det melder selskapet i en pressemelding.

– HTC er kjent i markedet for den prisbelønte flaggskipsserien HTC One. I tillegg til smarttelefonkategorien har vi akkurat sluppet en rekke nye enheter, der blant annet Virtual Reality-hodetelefonene, HTC Vive, som kommer på det globale markedet i 2015, har fått en fantastisk mottakelse. Disse nye enhetene er et viktig skritt for HTC, og det er en stor ære å få være med på å ta disse skrittene sammen med teamet i Norden, sier den nybakte nordensjefen.

Siden 2011 har Jan Costa Thiele vært salgsansvarlig for HTC i Tyskland, Østerrike og Sveits. Før han begynte i HTC, jobbet han som sjef for salgsutvikling hos Gigaset Communications GmbH (tidligere Siemens), der han begynte som forretningsutvikler i 2001.

Disse nye enhetene er et viktig skritt for HTC, og det er en stor ære å få være med på å ta disse skrittene sammen med teamet i Norden

Peter Frølund skal i sin nye rolle kun fokusere på Storbritannia og Irland, der det har vært en markant vekst de siste to årene.

– Å ta HTC til Norden har vært en helt fantastisk reise som jeg startet på tilbake i 2006. I 2013 fikk jeg ansvar for markedet i Storbritannia og Irland, og for nå å kunne vokse ytterligere i dette markedet trenger jeg å bruke all tiden min her. Med Jan Costa Thiele som ny ansvarlig for det nordiske markedet er det nordiske teamet sterkere enn noensinne, og jeg ønsker Jan og teamet alt godt, sier han i meldingen.

Powered by Labrador CMS