HTC VIVE

Pressemelding fra HTC 23. juni 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HTC VIVE har landet i Norge

Etter en suksessrik lansering online kan HTCs populære VR-hodesett nå kjøpes i norske butikker og nettbutikker.

HTC Vive kan nå kjøpes på www.vive.com i 24 land, deriblant Norge, og alle bestillinger vil bli behandlet og avsendt i løpet av 2-3 virkedager.

”Helt siden lanseringen har interessen vært enorm, og vi er glade for å kunne fortelle at Vive nå er klar for salg – og at alle skeptikere nå selv kan få oppleve hvor fantastisk Virtual Reality kan være”, sier Peter Frølund, visepresident i HTC i Europa.

Han mener at Vive tilbyr den mest komplette opplevelsen på markedet: ”HTC Vive er utviklet i samarbeid med spillplattformen Steam, og skiller seg fra andre VR-løsninger ved å inkludere hele rommet – brukeren får ikke bare nok en sofaopplevelse, men kan bevege seg fritt rundt i det virtuelle universet. Med over 200 titler til Vive på Steam – og flere er på vei – finnes det masser av virtuelle verdener å gå inn i, og et utall av utrolige opplevelser i vente”.

Oversikt over forhåndsbestillinger, nye bestillinger og demoer av HTC Vive:

•         Alle Vive-hodesett forhåndsbestilt på vive.com er nå avsendt.

•         Nye bestillinger på vive.com avsendes i løpet av 72 timer.

•         HTC Vive er i hyllene hos norske butikker i slutten av juni.

•         Vive kan oppleves hos utvalgte Elkjøp-butikker og Komplett

Powered by Labrador CMS