Huawei Ascend P6

Pressemelding fra Huawei 19. juni2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Elegante Huawei Ascend P6 er verdens tynneste smarttelefon

Huawei Ascend P6 setter deg i høysetet med sitt elegante 6.18mm tynne design og 5 megapiksler frontkamera

Huawei lanserer verdens tynneste smarttelefon med markedets beste frontkamera. Huawei Ascend P6 er designet for de som ønsker en liten, elegant og skreddersydd telefon som tar bildene man vil dele.

Bli kjent med nye Huawei Ascend P6.

Med markedets beste frontkamera på 5 megapiksler og ansiktsforbedrende teknologier vil smarttelefonen ta klare og gode selvportrett du er stolt av å vise frem. Et 8 megapiksel hovedkamera, med F2.0 blenderåpning og 4cm macro view muliggjør filmopptak og avspilling i Full-HD. Med innebygde kamerafunksjoner som kontrast og farge forbedring, scene gjenkjenning, auto-fokus og ‘instant facial beauty’ vil selv nybegynnerne føle seg som profesjonelle fotografer. 

Ascend P6 er designet for de som ønsker å være med der ting skjer. Den nyeste designstjernen fra Huawei, Ascend P6, er verdens tynneste mobiltelefon med sine 6.18mm. Telefonen veier kun 120g og gir god oversikt med sin 4.7 tommers LCD-skjerm med HD oppløsning. Bak det børstede metalliske designet finnes en brukervennlig og intuitiv smarttelefon som enkelt lar deg skreddersy alle deler av telefonen som for eksempel bakgrunn, låseskjerm, font, ringetone, ikoner og mye mer.

«Huawei Ascend P6 er absolutt verdt å ta en titt på med sitt elegante design, markedsledende frontkamera og intuitive brukergrensesnitt. Ved å bygge på styrkene i vår Ascend P-serie har vi klart å lage en smarttelefon som imponerer både på innsiden og utsiden», sier Richard Yu, administrerende direktør for Huawei consumer business group.

Smarttelefonen har en 1.5GHz quad-core prosessor og LCD-skjerm som er optimalisert for god respons selv ved bruk av hansker. Den er utstyrt med et 2000mAh batteri og energieffektiv teknologi som øker telefonens batterilevetid med mer enn 30 prosent sammenlignet med smarttelefoner på samme størrelse.

Etter å ha fått tilbakemeldinger fra over fem millioner brukere over hele verden kan Huawei nå by på en optimalisert og forbedret Emotion UI med oppdatert Uni-Home, forbedret sikkerhet, Huaweis Me Widget, MagicTouch og SmartReading.

Egenskaper for Airsharing multi-skjerm muliggjør oppkobling til flere enheter og øker produktiviteten på jobb og forbedrer spillopplevelser ved å minske forsinkelser (lagging time).

HUAWEI Ascend P6 er tilgjengelig i rosa, svart og hvit med deksler i samme farge. Den blir tilgjengelig for forhåndssalg 20. juni hos Komplett.no og hos Elkjøp fra midten av juli. Veiledende pris på under 3000 kroner.

Powered by Labrador CMS