Her er Huaweis nye Mate Xs brettmobil. Foto: Huawei
Her er Huaweis nye Mate Xs brettmobil. Foto: Huawei

HER ER HUAWEIS NYE BRETTMOBIL

Huawei lanserer sin nye Mate Xs og lover at telefonen kommer på det norske markedet i løpet av mars. Se video av nyheten!

Publisert

Huawei Mate Xs er en oppgradert versjon av Mate X som ble vist i fjor, men har fått en rekke oppdateringer.  Den har blant annet Kirin 990 5G-prosessoren og et forbedret «Falcon Wing»-design. Det gir kraftig ytelse og en sømløs brukeropplevelse, i både smarttelefon- og nettbrettmodus.

– Huawei Mate X var vårt inntog i markedet for brettbare telefoner, og satte standarden for bransjen. Huawei Mate Xs hever standarden ytterligere, med en kraftigere oppkobling og en integrert brukeropplevelse. Det er den raskeste 5G-telefonen i sin kategori. Gjør dere klare til å oppleve noe enestående – nok en gang, sa Richard Yu, administrerende direktør i Huawei Consumer Business Group, i en strømmet tale mandag.

Gordon Jiadong Zhou, daglig leder for Huaweis norske konsumentavdeling, viser fram selskapets nyeste Mate Xs. Video: Marte Ottemo

Telefonen har en åtte tommer stor skjerm som kan brettes utover, og som inneholder en to-lags polymerstruktur. Det brettbare displayet er laget med en Huawei-utviklet teknikk der man holder to lag med romfardsgrads polyamid sammen med en optisk klar enhet. Prisen på det nye materialet skal ifølge Yu være tre ganger høyere enn gull, noe som kan forklare prislappen på rundt 25.000 kroner som Mate Xs vil koste når den kommer i norske butikker.

Flaggskipet til Huawei har 5G-støtte, og et firekamerasystem bestående av et 40 megapikslers hovedkamera, et 16 megapikslers ultra-vidvinkel kamera, et åtte megapiklsers telefotokamera og en og 3D dypdesensor-kamera.  Kamerasystemet legger til rette for en kombinasjon av optisk og AI-støttet bildestabilisering.

Powered by Labrador CMS